Aktywne Wpisy

anoysath +2543
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja
źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz
degenero +174
nie kojarze innej osoby którą media tak strasznie próbują wyforsować na celebrytę podczas gdy właściwie wszyscy mają go w dupie xD
#kosmos #esa #slawosz #slawoszuznanski
#kosmos #esa #slawosz #slawoszuznanski
źródło: ESA_Astronaut_Class_of_2022_Slawosz_Uznanski_article-730x1024
Pobierz

Co jest do cholery z tym Wykopem?!
Pod tym komentarzem:
https://www.wykop.pl/link/4680383/comment/60866547/#comment-60866547
dodałem swój, zawierając tam prywatną opinię/przypuszczenie na temat rzeczywistego obrazu "silnych" "męskich" "honorowych" gangusów z lat 90-tych. Nikogo tam nie obraziłem. No, może sami gangsterzy jako grupa, he he, "społeczna" mogliby się poczuć urażeni - ale to ich osobisty problem. Nie używałem wulgarnych ani niesmacznych słów, niczego w tym stylu. Mimo to moderacja skasowała mi komentarz.
Dlaczego?!
Po sprawdzeniu tematu zacząłem kojarzyć, o co może chodzić. Mianowicie, wspomniałem tam o "sporo ważącym gangsterze, z którym rozmawiano o życiu". I pewnie o to chodzi. To tylko moje przypuszczenie - przeryłem ponownie cały przeklęty regulamin i nie znalazłem tam ani jednego słowa zakazu pisania takich rzeczy.
W sumie to nie znalazłem też żadnego odniesienia na temat zakazu pisania o "pewnej kobiecie chodzącej wśród łanów zboża", ale wiem, że w swoim czasie kilka osób wyłapało za to bana.
Droga Moderacjo.
Jeśli panuje tutaj cenzura, jeśli tępicie i usuwacie wpisy przypominające (choćby w zaowalony sposób) właścicielom Wykopu o ich dawnych błędach - w tym wypadku chodzi o zorganizowanie AMA z bezwzględnym, zdemoralizowanym i bezkarnym (przynajmniej wtedy) zwyrodnialcem - ok, mogę to zaakceptować. Wasz portal, wasze zasady.
Ale apeluję: umieśćcie to w regulaminie! Bo teraz sprawiacie wrażenie portalu, gdzie panuje rozsądna wolność słowa, tzn. można swobodnie dzielić się swoimi przemyśleniami i opiniami, o ile nie atakuje to, obraża lub w jakikolwiek sposób szkodzi osobom/organizacjom trzecim. Dlatego tu przyszedłem, dlatego założyłem konto i dołączyłem do szarych (a raczej: pomarańczowych) użytkowników. Tymczasem coraz więcej zaczyna wskazywać, iż się pomyliłem.
źródło: comment_x60LRiOquUh2pC7yNBFcpenFJxZOOUhJ.jpg
Pobierz@jagoslau: tak panuje, i to nie tylko na tym portalu dla upośledzonych osób ( ͡° ͜ʖ ͡°)