Aktywne Wpisy

Pilarz +80
#demografia wiecie ile dzieci urodziło sie w gminie liczącej 6279 mieszkańców w 2024 roku? Podpowiem tylko, że Polska B.
My naprawde nie zdajemy sobie sprawy z tego jaka czeka nas katastrofa demograficzna( ͡° ʖ̯ ͡°)
My naprawde nie zdajemy sobie sprawy z tego jaka czeka nas katastrofa demograficzna( ͡° ʖ̯ ͡°)

GangKobry +20
Niema chyba drugiej grupy tak ruchanej na kasę jak ajfoniarze, a najlepsze, że ci myślą, że mają produkt premium.
Bieda aparat 48mpix od lat ten sam z niewielkimi zmianami
Bieda 6 rdzeni procesora gdzie tanie modele mają po 8
Bieda 8GB RAM gdzie i tak zrobili progres bo do tej pory było tylko bardzo tanio bo tylko 6RAM jak kompletnie najtańsze modele na rynku
Bieda bateria 3500mah gdzie bieda standard na rynku to 5000( ͡º
Bieda aparat 48mpix od lat ten sam z niewielkimi zmianami
Bieda 6 rdzeni procesora gdzie tanie modele mają po 8
Bieda 8GB RAM gdzie i tak zrobili progres bo do tej pory było tylko bardzo tanio bo tylko 6RAM jak kompletnie najtańsze modele na rynku
Bieda bateria 3500mah gdzie bieda standard na rynku to 5000( ͡º
źródło: temp_file2208918417958997656
Pobierz![Luksusowy pstryczek z PRL [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/61419f4724102fa29499d7a9d89fa296769b112f9fb14417eb12d5a3613852fb,q80.jpg)

Mirki, mam mały problem z internetem. Wynajmuję mieszkanie, internet idzie przez router na 7 osób. Często strony mi się długo włączają więc sprawdziłem ping i to co na screenie to jest optymistyczny obrazek, bo bywa o wiele gorzej.
Dziwnym trafem mam dostęp do routera (Huawei B525s-23a) bo ma takie samo hasło jak wifi.
i teraz co byście na moim miejscu zrobili? pogadali z właścicielem i powiedzieli mu, że często jest problem z internetem, żeby wymieniło router? czy pogrzebać coś w routerze i ograniczyć lekko innym transfer?
inne pytanie, co może być przyczyną? jakieś ściąganie plików? oglądanie filmów przez innych? Ogólnie zasięg mam dobry, na speedtescie pokazuje 20Mbps download a 15 upload. Internet jest chyba z vectry.
źródło: comment_ldYyiByMXQa02GmD9NmzCzl6yS4Yigjj.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
2) ponowic testy przy połączeniu po kablu.
3) jak dalej będzie syf na kablowym łączeniu telefon do wlasciciela z prośbą o kontakt z operatorem
źródło: comment_3eXfqjJsSISatW4gkpgDYEdTkXSKDKWy.jpg
Pobierz