Wpis z mikrobloga

@deewu to teraz pozostało jeszcze naprawić problem rozpieprzającej się taktyki gdy zrobi się zmiany w niej podczas meczu i większość problemów wersji 1.01 zostanie usunięta xD
@arko123 no jeśli uważasz że nerfienie strzałów finezyjnych z pierwszej piłki jest mało znaczące, to chyba nie oglądałeś ostatniego "eventu" xD tam goście nie bawili się w szukanie sytuacji w polu karnym, tylko cyk podanie na 20-25m do Ronaldo, cyk finezja i cyk od środka xD
@avers91: z tą zmianą taktyki to są jakieś żarty. Nie wiem czy zauważyłeś, ale w pewnym momencie naszego meczu mój Fabinho zaczął latać jako skrajny śpo a lucas poszedł na śpd ()
@arko123: ciekawe czy wyrobią się z patchowaniem do wyjścia fify 20 XD ja #!$%@?, a pamiętam jak w sierpniu/wrześniu jutjuberzy zapewniali, że to będzie najmniej patchowana fifa itd. XD ta gra już dawno powinna przejść na jakiś model subskrypcyjny XD Człowiek tylko co roku kupuje dostaje wersję beta, która zmienia się totalnie po kilku patchach, grinduje coinsy i ulepsza team,a potem za kilka miesięcy wychodzi kolejna edycja i wszystko od nowa
@Rifo jakby była subskrypcja na tę grę, to by było jeszcze gorzej, bo byś do tych poprzednich kart nie wrócił. Reset serwerów i ni ma nic. I tak resetują po 4 latach od premiery, ale zawsze można powspominać tę 18-tkę ( ͡º ͜ʖ͡º)