Wpis z mikrobloga

@Ravalent: Serio serio - finezyjne to przesada, gruba, 50/50 też mogliby poprawić (często dużo większy, silniejszy piłkarz przegrywa...), no i sędziowie. Reszta ok.
  • Odpowiedz
  • 2
@arko123 naprawili też ten wkurzający bug jak chciałeś do sbc wrzucić gracza a miałeś jego kartę koncepcyjną to wyrzucało z futa, W KONCU PO 2 MIESIĄCACH NAPRAWILI TO, NIESAMOWITE!
  • Odpowiedz
@deewu to teraz pozostało jeszcze naprawić problem rozpieprzającej się taktyki gdy zrobi się zmiany w niej podczas meczu i większość problemów wersji 1.01 zostanie usunięta xD
  • Odpowiedz
@arko123 no jeśli uważasz że nerfienie strzałów finezyjnych z pierwszej piłki jest mało znaczące, to chyba nie oglądałeś ostatniego "eventu" xD tam goście nie bawili się w szukanie sytuacji w polu karnym, tylko cyk podanie na 20-25m do Ronaldo, cyk finezja i cyk od środka xD
  • Odpowiedz
@arko123 poza tym pamiętaj, nie było jeszcze patcha którego wszystkie zmiany byłyby wypisane, zawsze jest coś przemycone po cichu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@avers91: wiem, wiem, ale popatrz na te grafika jak mała zmiana jest między przed patchem i po patchu. O to chodzi mi, że różnica mało widoczna będzie.
  • Odpowiedz
@arko123 wiem, widziałem to aczkolwiek wydaje mi się że to będzie odczuwalne, przecież społeczność ich by zjadła jakby wypuścili patcha który nic nie zmieni ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@avers91: z tą zmianą taktyki to są jakieś żarty. Nie wiem czy zauważyłeś, ale w pewnym momencie naszego meczu mój Fabinho zaczął latać jako skrajny śpo a lucas poszedł na śpd ()
  • Odpowiedz