system oświaty jest z-----y cz. 2137 tydzień temu dowiedziałem się, że na wf-ie co tydzień będziemy tańczyć poloneza, bo za 1,5 miesiąca studniówki itd. no spoko, ale ja i mój kolega również musimy tańczyć, chociaż na takową się nie wybieramy xD co więcej, ma być z niej ocena. po c--j mam to tańczyć, jak nawet mnie tam nie będzie?
@wiseguy43: Najgorzej. Pamiętam jak w pewnym momencie wuefista postanowił, że "hehe teraz poćwiczymy belgijke" i koledzy wypchnęli mnie z ławki do tańczenia (╥﹏╥)
@wiseguy43: uff dobrze ze u mnie nie bylo na wf tylko po zajeciach. Pamietam jak normiki sie pytaly czemu nie idziesz? jak to nie idziesz na studniowke przeciez jest raz? A co ja bede tam robic? podpierać sciane xD
Poproszę o pomoc w wyborze #serial #seriale na nocne oglądanie. "Reaczer" niech będzie punktem wyjścia - czyli mamy mocną akcję, syndrom superbohatera i "zespół zemsty". Dzięki za pomoc. :)
tydzień temu dowiedziałem się, że na wf-ie co tydzień będziemy tańczyć poloneza, bo za 1,5 miesiąca studniówki itd. no spoko, ale ja i mój kolega również musimy tańczyć, chociaż na takową się nie wybieramy xD co więcej, ma być z niej ocena. po c--j mam to tańczyć, jak nawet mnie tam nie będzie?
#przegryw #szkola
Komentarz usunięty przez autora