Głupie pytanie. Jest jeden stary tp link. Jeśli podłacze do niego za pomoca lan drugiego tp linka to spokojnie bede mogl rozsylac sygnal jako inna sieć z tego drugiego tp-linka? #tplink #siecikomputerowe #komputery #router
@try_win_life tak. Najlepiej zrobić to tak: interfejsy LAN drugiego adresujesz na stałe z puli głównego routera (np 192.168.1.1 to router pierwszy a 192.168.1. 2 to router drugi), wylaczasz na drugim serwer DHCP, ustawiasz wifi. Łączysz port LAN z pierwszego do portu LAN drugiego. Wtedy ten drugi nie zachowuje się jak router tylko jak switch i Access Point
@Gooma: dzieki za odp. Nie mam właśnie dostępu do panelu w tym pierwszym routerze. Czyli jak podłacze lan do wana z drugiego dam szybka konfiguracje, ustawie kanał inny niż tam powinien działać jako osobna sieć? Wiem glupie xD
@try_win_life tak, będzie osobną siecią, będzie działać, ale będziesz za podwójnym NAT-em, przy przekierowywaniu połączeń może być problem (np granie na PS)
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17 Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu. Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
No i po co jej to? Fajna, zgrabna, wyksztalcona dziewczyna ale musi sobie cos oszpecic bo inaczej sie udusi. Zeby to chociaz sexy bylo troche czy cos. Tak wiem kazdy robi ze swoim ciałem co chce. #tatuaze #instagram #tinder #pytanie
#tplink #siecikomputerowe #komputery #router