Dzień dobry, Robię ostatnie #rozdajo w tym roku. Większość chciała dostać ode mnie na Święta pana Jeżysława, więc tak będzie (。◕‿‿◕。)
Warunki -zaplusować ten wpis -napisać w komentarzach o najciekawszym/najglupszym prezencie na Świata, jaki dostaliście/zrobiliście -zielonki młodsze niż ten wpis won -losowanie w piątek o 21.00 -wysyłka w poniedziałek #bulbaszkaball #jeze#jeze #smiesznypiesek #zwierzaczki
@Bulbaszka dostałem kiedyś ruzgę pod choinkę bo byłem niegrzeczny.seriooo... Cieszyłem się jak małe dziecko ( wtedy byłem małym gnojkiem ) i udawałem że mam wędkę :D całe święta łowiłem, a radość była nie mała ;)
@Bulbaszka: każdy prezent jest ok więc nie wiem co napisać ( ͡°͜ʖ͡°) Chyba że ktoś się napala na coś a dostaje skarpety, no ale to prezent i tak, powinien cieszyć
@Bulbaszka: Na święta to chyba od ostatnich co najmniej 15 lat nic nie dostałam. Sytuacja taka, że w rodzinie świąt nie obchodzimy, bo moi rodzice "odcinają się od tradycji i chujinki nie bydo stroić bo pogaństwo" (czy coś w ten deseń). Także ostatni prezent to za dzieciaka i nawet nie pamiętam, czy to była zabawka czy jakiś w------l.
Także pana Jeżysława to bym przygarnęła - akurat na nowe mieszkanie jako
@Bulbaszka: prezent nie jest jakiś nietypowy, ale wręczenie tak.
Siostra mi kiedyś nagadała, że Mikołaj nie istnieje i to rodzice kupują prezenty. Potem po wigilii rodzice wygonili nas do jednego pokoju, a po chwili się okazało, że prezenty są pod choinką. Czyli pewnie podłożyli i siostra miała rację... Potem cały czas niby przebywałem w pokoju z choinką, mając pod okiem drzwi do pokoju obok (tego, w którym spałem i do
@Bulbaszka: Jaki to jest najciekawszy prezent? Wie Pani, moim zdaniem to nie ma tak, że najciekawszy albo że najgorszy. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, to bym powiedział że jeżyki i kotki :) Jeżyki, które podały mi pomocną łapkę, gdy nie radziłem sobie w życiu, kiedy byłem sam i co ciekawe, to właśnie przypadkowe #rozdajo wpływają na nasze życie ( ͡°͜ʖ͡°
@Bulbaszka troll face wydrukowany i włożony do pudełeczka na pierścionek w kształcie serca. Pomysł nie wypalił, bo wcześniej zrobiłem zdjęcie i o nim zapomniałem. Potem chciałem coś różowemu pokazać w galerii i przypadkowo zobaczyła fotkę. Było sporo smiechu, choć na koniec stwierdziła, że chyba gdyby to się stało naprawdę, to nie byłoby zabawnie. Z perspektywy czasu, 6 lat starszy, całkowicie się z nią zgadzam. Na swoją obronę dodam, że byliśmy wtedy
Robię ostatnie #rozdajo w tym roku. Większość chciała dostać ode mnie na Święta pana Jeżysława, więc tak będzie (。◕‿‿◕。)
Warunki
-zaplusować ten wpis
-napisać w komentarzach o najciekawszym/najglupszym prezencie na Świata, jaki dostaliście/zrobiliście
-zielonki młodsze niż ten wpis won
-losowanie w piątek o 21.00
-wysyłka w poniedziałek
#bulbaszkaball #jeze#jeze #smiesznypiesek #zwierzaczki
Komentarz usunięty przez moderatora
Także pana Jeżysława to bym przygarnęła - akurat na nowe mieszkanie jako
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Siostra mi kiedyś nagadała, że Mikołaj nie istnieje i to rodzice kupują prezenty. Potem po wigilii rodzice wygonili nas do jednego pokoju, a po chwili się okazało, że prezenty są pod choinką. Czyli pewnie podłożyli i siostra miała rację... Potem cały czas niby przebywałem w pokoju z choinką, mając pod okiem drzwi do pokoju obok (tego, w którym spałem i do
Z perspektywy czasu, 6 lat starszy, całkowicie się z nią zgadzam. Na swoją obronę dodam, że byliśmy wtedy