Aktywne Wpisy

HoroLive +9
Przykro mi i musze się wyżalić. Mam kobietę, jesteśmy już 5 lat razem, w tym roku ma byc niby ślub. Jestem takim człowiekiem, że nieba uchylę, chyba zostaje przez to wykorzystywany. Całą moją wypłatę walę na opłaty, czynsz, media, prąd (nie chce nawet żeby mi dawała złotówki), spłacam jakiś tam kredyt, a resztę daję na jedzenie. Mieszkamy u mnie w mieszkaniu, moim. Małżonka przyszła za to całą wypłatę ma dla siebie. Ja

mirko_anonim +56
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie chcę wam wszystkim psuć humoru, ale to jest koniec zarobków w IT, jakie znaliśmy do tej pory. Nie wiem, czy wy ty tego nie widzicie czy udajecie, że nie widzicie? Dopiero co ktoś wrzucił wpis, że nie mógł znaleźć pracy bo 180 CV na jedno stanowisko. Jest nadpodaż programistów, firmy częściej zwalniają niż rekrutują, więc będzie wolnych rąk do pracy coraz więcej. Teraz nikomu się to w
Nie chcę wam wszystkim psuć humoru, ale to jest koniec zarobków w IT, jakie znaliśmy do tej pory. Nie wiem, czy wy ty tego nie widzicie czy udajecie, że nie widzicie? Dopiero co ktoś wrzucił wpis, że nie mógł znaleźć pracy bo 180 CV na jedno stanowisko. Jest nadpodaż programistów, firmy częściej zwalniają niż rekrutują, więc będzie wolnych rąk do pracy coraz więcej. Teraz nikomu się to w

Pytanie do #rozowypasek z ciekawości.
Uznajemy że przykłady nie są ani przystojne ani brzydkie, bo jest to pojęcie względne - po prostu się wam podobają.
Mając do wyboru faceta X - z pasji trenuje sztuki walki, zna elementy samoobrony etc. itp ale jest niższy od was różowe o 5-8, lub mniej cm.
A mając do wyboru faceta Y - nie trenuje nic. Normalny gościu. Nawet się nigdy nie bił a w sytuacji zagrożenia, poddaję się lub kieruje się ucieczka, co najwyżej krzyczy o pomoc, ale jest wyższy od was o 10-15 lub więcej cm.
Kogo wybieracie?
Nie chce mi się logować na kompa dla ankiety, więc różowe chętne do odpowiedzi, niech napiszą X albo Y i ewentualny komentarz.
Tagi dla zasiegu
#tinder #badoo #rozowepaski #niebieskiepaski #podrywajzwykopem #ankieta #fotkapl #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
X
Wybieram życie w samotności.
Nie wykaze się. Poczytaj moje wcześniejsze komentarze w tym temacie.
Na potrzeby ankiety załóżmy że po prostu jest gościem p---a i tyle.
w końcu organizm będzie się domagał przetrwania i zacznie się bić
kto to w ogóle p---a? ten kto nie umie się bić to p---a z automatu?
To tak samo jak Ty wybierzesz szupla laske zamiast otylej.
Na poczatku interakcji nie kierujesz sie logika tylko schematami/stereotypami ktore masz w glowie i to one oceniaja jaki jestes.
Pisałem to już w poprzednich komentarzach.
Mam prawie 30 lat i między dochodzeniem do aktualnej sytuacji zawodowej i stabilności finansowej, dosyć długi okres imprezowego stylu życia (duże miasto, duża liczba znajomych) i podczas tego okresu, byłem świadkiem sytuacji gdzie 2 metrowy kaban uciekał przed małym karakanem a gdzie koleś niższy ode mnie (a mam 175 cm wzrostu) sprowadzał do parteru kolesi którzy powinni go polzyć 2 sekundy.
Na podstawie tych doświadczeń i tego
To tak samo jak Ty wybierzesz szupla laske zamiast otylej.
Na poczatku interakcji nie kierujesz sie logika tylko schematami/stereotypami ktore masz w glowie i to one oceniaja
Wolę jednak zagrożenie życia(które może się pojawić, a może nie, jak się po nocach upitym nie kręci po mieście to szanse na bójkę są mniejsze) niż codzienne patrzenie na kogoś niższego 5-8 cm
Przeglądając Twój profil, aż musiałem Cię zaobserwować.
A jesteś kobieta u której łatwo wzbudzić strach?