Przypomniało mi się jak byłam u lekarza kiedyś i nosiłam czarne soczewki, czekałam w kolejce a koło mnie jakiś stary Janusz i normik Stary Janusz widzę chce zagadać o coś ale nagle zrezygnował po popatrzeniu na mnie i gada se pod nosem
a kurla Ciebie nie zapytam szatanie Tobie coś się zle z oczu patrzy ehhhh takim szorstkim bardzo niemiłym głosem potępienia
A później do normika jak miły starszy dziadziuś
przepraszam pana bardzo która jest godzina?
Jakby mnie kto w mordę strzelił, ale śmiesznie było, nie, nie płakałam. Chciałam się z kimś podzielić ta opowieścią. #gownowpis
Ale największa beka z tych 30-40-letnich fanów buddy oni serio uwierzyli ze 22-letni sebkowaty prymityw bez wykształcenia, bez bogatych starych i bez solidnej firmy jest w stanie w krótkim czasie zarobić w Anglii, pracując na zmywaku i w call center, na Ferrari. xD #budda
Oświadczenie babki która nadzorowała loterię - czyli wychodzi na to że wszystko było legalne i co najlepsze zatwierdzone przez urząd skarbowy. A teraz policja nagle stwierdza że była nielegalna i robią akcję jakby aresztowali pablo escobara
Stary Janusz widzę chce zagadać o coś ale nagle zrezygnował po popatrzeniu na mnie i gada se pod nosem
A później do normika jak miły starszy dziadziuś
Jakby mnie kto w mordę strzelił, ale śmiesznie było, nie, nie płakałam.
Chciałam się z kimś podzielić ta opowieścią.
#gownowpis
Komentarz usunięty przez autora