Wpis z mikrobloga

Mam taką sytuację. W poniedziałek nie poszedłem do pracy. We wtorek już tak. A w środę idę do lekarza, czy ten wypisze mi L4 na poniedziałek? Wiem , że może 3 dni wstecz ale wkoncu następnego dnia byłem w pracy więc jego mniemaniu mogłem też iść do niego.

#l4
#zwolnienie
#zwolnienielekarskie
#lekarz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@OnePageTo za poniedziałek w który nie byłem w pracy. W pracy byłem następnego dnia czyli we wtorek ale dopiero jutro jestem w stanie iść ogarniać L4.
@FHA96 nie byłem w stanie ... Dziś również się czuje c-----o ale straszą zwolnieniami....
  • Odpowiedz
@FHA96 Skoro w poniedziałek czules się źle i zostałeś w łóżku do 10, to o 11 stoisz juz w kolejce do lekarza POZ i prosisz o tydzień zwolnienia. W przeciwym razie wyrzucilbym Cię na zbity pysk z dyscyplinarką
  • Odpowiedz
  • 0
@OnePageTo do pracy miałem na 22. Zatrulem się grzybami to nie było 'zle się czulem' serio zdychałem :D sytuacja się troszkę polepszyła dlatego chciałbym dziś iść do pracy. Skończę ja o 6 i wtedy (już środa) udać się do lekarza.
  • Odpowiedz
  • 0
@Majkel94 ale jak chcesz mieć zwolnienie na wtorek jak wtedy pracowałeś? Z------ś tym, że zamiast iść od rana we wtorek do lekarza to ty pojechałeś do pracy. Jak masz znajomego lekarza to Ci wypisze, ale z jaką datą? No właśnie... Zgłoś na ten dzień Urlop. Opisz sprawę przełożonemu.
  • Odpowiedz
  • 0
@FHA96 chce zwolnienie na poniedziałek. Mam pracę 22-6(godziny), dziś chcę iść do roboty normalnie. A jutro rano po pracy zgłosić się po L4 ale tylko na poniedziałek. Bo wtorek normalnie będę miał przepracowany.
  • Odpowiedz