Aktywne Wpisy
Leotard00 +422
Ale żałosne i cringowe jest określenie uśmiechnięta Polska albo koalicja 13 grudnia. Jak słyszę, że ktoś tak gada to wiem, że to imbecyl który powtarza to co im wymyślili spin doktorzy pisu. Nawet nie chodzi o to, że popieram ko ale te próby ośmieszenia rządu przez pis są zrobione typowo pod naiwnych ludzi. Lepiej by się skupili na merytorycznym wytykaniu błędów a nie gadania populizmów.
#polityka
#polityka
robert5502 +151
Kyrje elejson bog z mąki na podłodze.. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Narod wymrze, słońce zgaśnie... O kyrje
#bekazkatoli #heheszki
Narod wymrze, słońce zgaśnie... O kyrje
#bekazkatoli #heheszki
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mireczki, pomozcie!
Lvl 34,dobra praca, zona i dwojka malych mierczkow (lvl 4 i 7). Niby wszystko jest ok, ale po zmianie pracy rok temu spotkalem w niej laske, w ktorej bylem zabujany podczas studiow. Nadal jest piekna i powoduje szybsze bicie serca. Wiem, ze tez cos do mnie czuje, bo robi maslane oczy jak sie widujemy.
No i teraz zbliza sie Xmas party firmowe, czyli duzo alkoholu, muzyka i brak osob towarzyszacych. Wiem, ze po pijaku trace hamulce i nie wiem czy by czegos z nia nie sprobowac? Moze jakies niewinne figle?
Juz kiedys mialem taka okazje (laska 10/10, ewidentnie chciala "wyjsc wczesniej" ze mna), ale wtedy odmowilem. Czasami do dzisiaj zaluje (bo naprawde ekstraklasa jezeli chodzi o panny).
No i teraz sytuacja sie powtarza, tylko ta dziewczyna dziala na mnie duzo mocniej nawet na trzezwo. Kurde, co robic? Impreza za 2 tygodnie. Poradzcie.
P. S. Rady typu "zw@l konia i ci przejdzie" mozecie sobie darowac.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kptant
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
@AnonimoweMirkoWyznania: A co to za #!$%@??
Każdy, kogo kiedyś kochaliśmy ma jakieś miejsce w naszym sercu, ale jest to tylko i wyłącznie sentyment, a ty widzisz coś czego nie ma.
Ze swoja przeszedles kawal drogi, zmontowaliscie minimirki, macie duzo razem.
Jak bys sie czul gdyby ona sie wypiela jakiemus fagasowi z "dawnych czasow" ?
Posadz drzewo albo ulep balwana.
Dobry Bait.
Siedź w domu albo podjedz samochodem na imprezę z której wyjdziesz przed 23. Sam.
Poznałem kilku takich cwaniaków i kilka babek, którzy wdrożyli twój plan w życie i w każdym przypadku skończyło się #!$%@?ą. Jak cię tak
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Komentarz usunięty przez autora