Dwaj wariaci uciekają z wariatkowa. Biegną, biegną, aż tu nagle woda i żadnego mostu. Na to jeden: - I co teraz? - Mam pomysł. Ja poświecę latarką na wodę, a ty przejdziesz po świetle, jak po moście.
Dwaj wariaci uciekają z wariatkowa. Biegną, biegną, aż tu nagle woda i żadnego mostu. Na to jeden: - I co teraz? - Mam pomysł. Ja poświecę latarką na wodę, a ty przejdziesz po świetle, jak po moście. - #!$%@?ło cię całkiem, myślisz, że ja głupi jestem? Ja wejdę ty zgasisz i spadnę.
W szpitalu pielęgniarka ma ogolić 80-letniego pacjenta przed operacją. Konkretnie chodzi o pachwiny. Rozbiera pacjenta i widzi ogromny interes. Nie może powstrzymać się od uwagi: - Dziadku, ależ to prawdziwy młot! Dziadek dumnie: - Jeszcze 10 lat temu wieszałem na nim wiadro z wodą i przenosiłem 100 metrów od studni do domu bez pomocy rąk! - A teraz się to już niestety nie udaje?
Dwaj wariaci uciekają z wariatkowa.
Biegną, biegną, aż tu nagle woda i żadnego mostu.
Na to jeden:
- I co teraz?
- Mam pomysł. Ja poświecę latarką na wodę, a ty przejdziesz po świetle, jak po moście.
#suchar #100dnisucharow
Biegną, biegną, aż tu nagle woda i żadnego mostu.
Na to jeden:
- I co teraz?
- Mam pomysł. Ja poświecę latarką na wodę, a ty przejdziesz po świetle, jak po moście.
- #!$%@?ło cię całkiem, myślisz, że ja głupi jestem? Ja wejdę ty zgasisz i spadnę.
Komentarz usunięty przez autora
W szpitalu pielęgniarka ma ogolić 80-letniego pacjenta przed operacją. Konkretnie chodzi o pachwiny. Rozbiera pacjenta i widzi ogromny interes. Nie może powstrzymać się od uwagi:
- Dziadku, ależ to prawdziwy młot!
Dziadek dumnie:
- Jeszcze 10 lat temu wieszałem na nim wiadro z wodą i przenosiłem 100 metrów od studni do domu bez pomocy rąk!
- A teraz się to już niestety nie udaje?
No to czekamy na @HanAssholeSolo
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @artur_mich @seeksoul @wielki_wodzu_wioski @Sofa @SpPin @paulinsien @nikos34 @kAdi @PingwinieKolana @Tr8025 @xVolR @zajebotka @MITIS @Konard @Naiken @czarkooo @pciem @sucharmarian @Poolaq @szamanpsajdak @losBamberos88 @cotenwypok @Cenwargh @nictupotobie @Ernando @Belferion @Sprout @Kabarak @turbojez @alonsoxx @Ramzi96M @kocio @DemptD @NaWiekiWiekowAment @Memorymemory @stsgol @testobutla @uriel_ck @