Wpis z mikrobloga

@partycja_: ja Cię doskonale rozumiem. Twoje obawy, że twój chłopak zaniedbuje cię emocjonalnie. Jesteś bo jesteś i spoczął na laurach, gotów wymienić Cię na lepszy model w każdym momencie. Jak chcesz o tym porozmawiać, to spotkajmy się jutro wieczorem w kinie. xD baby to idiotki
  • Odpowiedz
@damianooo5: ale ta opcja nie jest w moim typie. Tylko "mój typ" jest platologiczny - nie wynika z gustu a z przywiązania do pierwszej licealnej przyjaźni, z poczucia bezpieczeństwa, jedności i tak dalej. Albo nawet z jakichś zab. toż. płciowej. I w ten typ wpisuje się tamta koleżanka.
  • Odpowiedz
@partycja_: @szybonit: no ja też nie widzę tutaj nic złego. no bo co niby?

bardziej to ona tutaj głupio napisała niż on. Jest z nim tylko dla tego, że ma gramofon. Równie prosto jej odpisał, że są tanie i sobie może kupić.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@TemereNomine: ja odjealem lepiej. Dziewczyna na studiach kiedyś do mnie: jeśli miałbyś zamiar mnie zostawić to proszę nie rób tego przed sesją bo to dodatkowy stress. A ja: ok, nie zostawię Cię przed sesją ( )
Chyba z 3 miesiące później ogarnąłem co ja wtedy o-------m xD
  • Odpowiedz
@damianooo5: nie mam sobie nic do zarzucenia. Po prostu dziewczyna nie w moim typie mnie zaczęła wyrywać, a ja podkochuję się w innej. Liczę na to, że obecna opcja mi się spodoba z czasem, bo ta koleżanka też mi się z początku nie podobała i jest nawet brzydsza.
Ech, czemu ja pożądam człowieka a nie cycków i ładnej mordy?
  • Odpowiedz
  • 0
@TemereNomine napisz lub powiedz jej, że nie byłeś świadomy jej obaw i dopiero gdy sobie przemyślałeś jej pytanie to zrozumiałeś sens czy coś. Może zrobi ci loda jak dobrze to rozegrasz ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@Xerdur ale my mieszkamy razem i nic sobie nie tłumaczymy bo wszystko wychodzi samo z siebie.
Teraz właśnie siedzi zemną i nie może wyjść z podziwu jak ten wpis wysoko w gorących jest.
  • Odpowiedz
@damianooo5: swoją drogą przejmowanie się, czy pytanie które dostałeś od laski czasem nie jest jakimś testem i czy nie próbuje cię w tym momencie sprawdzić jest, musi być niezłą paranoją na dłuższą metę. W------e, to tylko kobieta jakich codziennie widzę dziesiątki czy setki na ulicy. Szkoda umysłu na to.
  • Odpowiedz