Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Siemano, jakie Nike/Adidas na zimę (chodzi mi o grubsze, nie od razu dla alpinistów xd)? Miałem brać Air Max 95 sneakerboot, ale po black friday tak podnieśli cenę że zrezygnowałem, a na innych stronach nie mają w magazynie. Budżet 400-500 zł. Może być trochę więcej, ale nie za dużo.

Thanks from the mountain

#pytaniedoeksperta #modameska #buty i chyba #streetwear #pomocy
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Oblivion666 bez przecen ciężko ci będzie znaleźć jakieś dobre zimowki z nike/adidas. Idealny moment na kupienie ich to black friday, a jak go przegapiłeś to musisz zabulić więcej ))¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 1
@Feduk: Black Friday to lecenie w c---a. Sprawdzałem cenę tydzień przed, ale jeszcze nie mialem kasy i retail był dużo niższy niż jest teraz. Np. Air Max 95 cena tydzień przed czarnym piatkiem (bez przeceny) wynosiła 499zl, w czarny piątek 530 (przecena z 799) i obecnie wynosi 799 XD
  • Odpowiedz
  • 0
@Oblivion666 ogólnie oprócz sneakersow to jak podobają ci się buty w stylu timberlandów to masz catepillary w niezłej cenie, a jakością nie odstają od zwykłych timbów
  • Odpowiedz
  • 0
@Feduk: Bardziej mi zależy na czyms podobnym do tych 95 bo że tak powiem k------o mi się spodobały. Na razie znalazlem Hoodlandy, ale jeszcze przegladam
  • Odpowiedz
  • 0
@Feduk: Koleżanka miała całe białe i mówiła że szybko kolor sie zmienia. Btw znajomy miał do sprzedania brązowe, ale jak sie okazało rozmiar za małe :(
  • Odpowiedz
  • 0
@Feduk: moglbym chodzić nawet w takich z renifera, gorzej że ludzie się na mnie patrzą, a jak na #przegryw przystało zaczynam bać się ludzi jeszcze bardziej i jestem na nich bardzo wrażliwy
  • Odpowiedz