Kręcą mnie zajęte kobiety. Ostatnio zacząłem dużo spotykać się z przyjaciółką. Pod pretekstem napisania projektu na przykład. W ogóle nie zwracała na mnie uwagi. Tak mocno mnie to podniecało. Spotkania zaczęły być coraz częstsze i coraz to z bardziej błahych powodów W końcu po imprezie udało mi się ją posiąść, pijaną ale udało! O wszytkim jak potulny piesek powiedziała swojemu partnerowi. Ten ją rzucił w p---u A mnie przestała kręcić Takie to życie zimnego ch**a.
@wiem_wszystko: @WiesniakzPowolania: Fajnie by było gdyby nie damska wersja tej zarzutki wisząca kila postów wyżej xD. Następny eksperyment społeczny xD?
@Bzikacz ja bym powiedział, że prawie niczego nie można już być pewnym w internecie a już zwłaszcza na wykopie gdzie większość postów to baity dla plusów. Znak czasów ( ͡°ʖ̯͡°)
Ostatnio zacząłem dużo spotykać się z przyjaciółką. Pod pretekstem napisania projektu na przykład.
W ogóle nie zwracała na mnie uwagi. Tak mocno mnie to podniecało. Spotkania zaczęły być coraz częstsze i coraz to z bardziej błahych powodów
W końcu po imprezie udało mi się ją posiąść, pijaną ale udało!
O wszytkim jak potulny piesek powiedziała swojemu partnerowi. Ten ją rzucił w p---u
A mnie przestała kręcić
Takie to życie zimnego ch**a.
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
@wiem_wszystko: Który właśnie stracił kumpla ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora