@stefan_pmp wczoraj w nocy jeździłem i za każdym razem jak przejeżdżałem koło tej fabryki to niemiłosiernie k-----o kiszoną kapustą. Nie polecam tego miejsca.
@stefan_pmp: Patologia się wścieka, ale prawda jest jaka jest. Pamiętam, jak było w czasach chodzenia po klubach podczas studiów. Tam gdzie był płatny wstęp, było lepsze towarzystwo.
@stefan_pmp: Szanuje. W Suntago jak zaczeli brac hajs za parking to sie juz ludzie obsrali, oby tak dalej, trzeba troche rozładować tlumy.
Przy okazji jakbyscie szli na film to polecam Helios Dream - mala doplata, wygodne fotele z duzymi odstepami i brak dzieci, bo zaden rodzic swojego nie kocha na tyle, zeby dorzucić mu te 8zl
no i bardzo dobrze powiedział, jeszcze zakaz dla dzieciorów i będzie idealnie.
@straszny_cham: Ten obiekt należy do miasta a więc wszyscy zrzucają się na niego, dlaczego chcesz okradać ludzi z możliwości skorzystania z basenów skoro na to zapłacili i płacą?
@straszny_cham widzę stare PKPowskie metody. Pasażerowie tylko narzekają i powodują opóźnienia bo cała wioska musi wsiadać jednymi drzwiami. Wyelimonować pasażerów i będzie dobrze na kolei
Przy okazji jakbyscie szli na film to polecam Helios Dream - mala doplata, wygodne fotele z duzymi odstepami i brak dzieci, bo zaden rodzic swojego nie kocha na tyle, zeby dorzucić mu te 8zl
@straszny_cham: Ten obiekt należy do miasta a więc wszyscy zrzucają się na niego, dlaczego chcesz okradać ludzi z możliwości skorzystania z basenów skoro na to zapłacili i płacą?
I później jeszcze zakaz dla Ciebie i ja również będę zadowolony
Twój komentarz pokazał, że jednak nie. Elo.
@straszny_cham: nie, tylko urosłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)