Prezes spółki giełdowej wzywa sekretarkę: - Pani Sylwio, jedziemy na weekend do Czech. Proszę się pakować. Sekretarka po przyjściu do domu przekazuje nowinę mężowi: - Kamil, jadę z szefem w delegację. Biedactwo, będziesz musiał sobie jakoś poradzić sam. Facio dzwoni do kochanki: - Aleksandro, jest dobrze. Stara wyjeżdża na weekend, zabawimy się nieco. Kochanka, nauczycielka matematyki dzwoni do swego ucznia: - Filipie, będę zajęta w weekend. Korepetycje odwołane. Zadowolony uczeń dzwoni do dziadka: - Dziadziu, nie mam korków. Mogę do ciebie wpaść na weekend. Dziadek, prezes spółki giełdowej dzwoni do sekretarki: - Pani Sylwio, wyjazd odwołany. Wnuczek do mnie przyjeżdża. Sekretarka dzwoni do męża: - Kamil, szef odwołał wyjazd. Facet do kochanki: - Aleksandro, tragedia. Stara zostaje w chacie. Kochanka-nauczycielka do ucznia: - Filip, korepetycje o 10.00 rano w sobotę. Uczeń do dziadka: - Dziadziu, lekcje jednak będą. Nie mogę wpaść do ciebie.
Suchar bonusowy
Policjant widzi kolegę, który idzie z pingwinem. - Skąd wytrzasnąłeś tego ptaka? - A przyplątał się, i nie wiem co z nim zrobić. - Jak to co? Idź z nim do zoo. Po kilku godzinach znowu widzi kolegę spacerującego z pingwinem. - I co? Nie byłeś w zoo?
Prezes spółki giełdowej wzywa sekretarkę: - Pani Sylwio, jedziemy na weekend do Czech. Proszę się pakować. Sekretarka po przyjściu do domu przekazuje nowinę mężowi: - Kamil, jadę z szefem w delegację. Biedactwo, będziesz musiał sobie jakoś poradzić sam. Facio dzwoni do kochanki: - Aleksandro, jest dobrze. Stara wyjeżdża na weekend, zabawimy się nieco. Kochanka, nauczycielka matematyki dzwoni do swego ucznia: - Filipie, będę zajęta w weekend. Korepetycje odwołane. Zadowolony uczeń dzwoni do
Prezes spółki giełdowej wzywa sekretarkę:
- Pani Sylwio, jedziemy na weekend do Czech. Proszę się pakować.
Sekretarka po przyjściu do domu przekazuje nowinę mężowi:
- Kamil, jadę z szefem w delegację. Biedactwo, będziesz musiał sobie jakoś poradzić sam.
Facio dzwoni do kochanki:
- Aleksandro, jest dobrze. Stara wyjeżdża na weekend, zabawimy się nieco.
Kochanka, nauczycielka matematyki dzwoni do swego ucznia:
- Filipie, będę zajęta w weekend. Korepetycje odwołane.
Zadowolony uczeń dzwoni do dziadka:
- Dziadziu, nie mam korków. Mogę do ciebie wpaść na weekend.
Dziadek, prezes spółki giełdowej dzwoni do sekretarki:
- Pani Sylwio, wyjazd odwołany. Wnuczek do mnie przyjeżdża.
Sekretarka dzwoni do męża:
- Kamil, szef odwołał wyjazd.
Facet do kochanki:
- Aleksandro, tragedia. Stara zostaje w chacie.
Kochanka-nauczycielka do ucznia:
- Filip, korepetycje o 10.00 rano w sobotę.
Uczeń do dziadka:
- Dziadziu, lekcje jednak będą. Nie mogę wpaść do ciebie.
Suchar bonusowy
Policjant widzi kolegę, który idzie z pingwinem.
- Skąd wytrzasnąłeś tego ptaka?
- A przyplątał się, i nie wiem co z nim zrobić.
- Jak to co? Idź z nim do zoo.
Po kilku godzinach znowu widzi kolegę spacerującego z pingwinem.
- I co? Nie byłeś w zoo?
#suchar #100dnisucharow
- Pani Sylwio, jedziemy na weekend do Czech. Proszę się pakować.
Sekretarka po przyjściu do domu przekazuje nowinę mężowi:
- Kamil, jadę z szefem w delegację. Biedactwo, będziesz musiał sobie jakoś poradzić sam.
Facio dzwoni do kochanki:
- Aleksandro, jest dobrze. Stara wyjeżdża na weekend, zabawimy się nieco.
Kochanka, nauczycielka matematyki dzwoni do swego ucznia:
- Filipie, będę zajęta w weekend. Korepetycje odwołane.
Zadowolony uczeń dzwoni do
Komentarz usunięty przez moderatora
@algus: No hej! ( ͡º ͜ʖ͡º)
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @artur_mich @seeksoul @wielki_wodzu_wioski @Sofa @SpPin @paulinsien @nikos34 @kAdi @PingwinieKolana @Tr8025 @xVolR @zajebotka @MITIS @Konard @Naiken @czarkooo @pciem @sucharmarian @Poolaq @szamanpsajdak @losBamberos88 @cotenwypok @Cenwargh @nictupotobie @Ernando @Belferion @Sprout @Kabarak @turbojez @alonsoxx @Ramzi96M @kocio @DemptD @NaWiekiWiekowAment @Memorymemory @stsgol @testobutla @uriel_ck @