Wpis z mikrobloga

• 3
#piwowarstwo pytacie jakie są plusy bycia członkiem #pspd, otóż odpowiadam, poza integracją z kolegami po fachu z okolicy należącymi do oddziałów terenowych, oprócz zniżek w pubach i sklepach współpracujących ze stowarzyszeniem, dostajecie również między innymi zniżki na udział w konkursach piwowarskich, prenumeratę kwartalnika Piwowar, czy też macie pierwszeństwo przy organizacji różnych szkoleń i warsztatów, jak np. dziś w #olsztyn uczestniczyliśmy w warsztatach traktujących o sensoryce kawy i stosowaniu kawy jako surowiec piwowarski, razem z Natalią Piotrowską, Mistrzynią Baristów Polski 2017, dwukrotną Mistrzynią Baristów Irlandii (2015 i 2016), a także zdobywczynią 7-go miejsca na Mistrzostwach Świata Baristów w 2016 roku, oraz Łukaszem Derdziakiem, piwowarem domowym mogącym pochwalić się dużym doświadczeniem w dodawaniu kawy do piwa w przeróżnych formach. Polecam każdemu.

BJXSTR - #piwowarstwo pytacie jakie są plusy bycia członkiem #pspd, otóż odpowiadam, ...

źródło: comment_M1jDz8yDWBuWu5afdUhiXCG70njevqmq.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@BJXSTR: ja za słaby jestem i za małe doświadczenie mam żeby się zapisać :/ ale na jakiś kurs z sensoryki to bym z chęcią poszedł
  • Odpowiedz