@Smule: Tone też tym razem pomylił się, mówił, że odbije.
@pawlo74: No cóż ciężko oszacować każdy ruch. Tak czy inaczej mam szacunek do gościa, bo kiedy pół twittera śmiało się z niego że zaszortował dołek on twardo stał przy swojej decyzji i okazało się, że ma rację
#!$%@? gdybym trzyał się planu miałbym dwa razy więcej bitcojnuf :/
@pawlo74: Dlatego też nie zaglądałem ostatnio na tag żeby nie dać się emocjom, jestem ciekaw ile osób które zapowiadały spadki złamało swój target i kupiło
@losBamberos88: XD ja to samo chciałem wejść all in jak dojdzie do 5k, ale na szczęście przegapiłem ten moment bo jak doszło do 5k to zanim zdążyłem ogarnąć giełdę już 4.5k xD co mnie trochę ostudziło, aktualnie 4k, co absolutnie mnie ostudza - za duże ryzyko
I cyk trójeczka
źródło: comment_NM4cBhC5xZ8bTb6NuOB3qiCpQJl5bgd3.gif
Pobierz@pawlo74: Kto jak kto ale sam pisałeś że już nie raz się przejechałeś
@pawlo74: aż mi przypomniałeś pewną scenę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
dlaczego to zrobiłeś...?
https://www.youtube.com/watch?v=Chf5FaWVMH0&feature=youtu.be&t=215
@losBamberos88: Tak, można w nieskończoność, zawsze można czekać aż spadnie jeszcze 5% i tak w kółko ( ͡° ͜ʖ ͡°) i w końcu nie wejdziesz
jeśli czujesz że cena jest dobra to wchodź. Moim zdaniem jest
@pawlo74: No cóż ciężko oszacować każdy ruch. Tak czy inaczej mam szacunek do gościa, bo kiedy pół twittera śmiało się z niego że zaszortował dołek on twardo stał przy swojej decyzji i okazało się, że ma rację
@pawlo74: Link?
@Smule: już nie. Wczoraj blokował kolesi, którzy mówili, że będzie dalej spadać :D
@dla_zabawy: ostatnie nagrania cały czas tak mówił, obejrzyj chociażby to z wczoraj.
@pawlo74: Dlatego też nie zaglądałem ostatnio na tag żeby nie dać się emocjom, jestem ciekaw ile osób które zapowiadały spadki złamało swój target i kupiło