31,99$ z kodem Kod: 8KLL8Tl8 Można też nie używać kodu, tylko obniżyć punktami do ok 24$ Dostawa z Polski 2dni za darmo Wysyłka 3 grudnia
Wg mnie to super okazja w tej cenie Sam mam w domu Oclean SE, ale Air ma praktycznie takie same parametry. Ma tylko mniejszą baterię [ale starcza na 30 dni mycia]. Air jest też mniejsza, smuklejsza i lżejsza od SE i One. Pełne porównanie parametrów w komentarzu. Air ma też [co jest nowością] możliwość zwiększenia siły nacisku przyciskiem. Oczywiście można ją połączyć z aplikacją Oclean, tak jak One i SE. Za tą cenę na prawdę warto, bo Oclean SE kosztuje kilka, a Oclean One kilkanaście dolarów wiecej
@Szym3kSzym3k parametry szczotkowania wszystkie Oclean [one, SE i Air] mają prawie takie same. Różnią się baterią, czy komunikatami głosowymi [One]. Wg mnie najlepsza cena/jakosc jest teraz Air. Ale jak cena nie gra dla Ciebie roli, to najbardziej wypasiona jest Oclean One do kupienia za 48,99 z kodem w1zEOblh Dostawa z Polski
Rekordowa cena i szybka dostawa ze Słubic.
szczoteczka soniczna Xiaomi Oclean Air z Polski
31,99$ z kodem
Kod: 8KLL8Tl8
Można też nie używać kodu, tylko obniżyć punktami do ok 24$
Dostawa z Polski 2dni za darmo
Wysyłka 3 grudnia
Wg mnie to super okazja w tej cenie
Sam mam w domu Oclean SE, ale Air ma praktycznie takie same parametry. Ma tylko mniejszą baterię [ale starcza na 30 dni mycia]. Air jest też mniejsza, smuklejsza i lżejsza od SE i One. Pełne porównanie parametrów w komentarzu. Air ma też [co jest nowością] możliwość zwiększenia siły nacisku przyciskiem. Oczywiście można ją połączyć z aplikacją Oclean, tak jak One i SE. Za tą cenę na prawdę warto, bo Oclean SE kosztuje kilka, a Oclean One kilkanaście dolarów wiecej
#gearbest #xiaomi #oclean #soocas
Ale jak cena nie gra dla Ciebie roli, to najbardziej wypasiona jest Oclean One do kupienia za 48,99 z kodem w1zEOblh
Dostawa z Polski
Oclean One
Komentarz usunięty przez autora
On obniża do 33,99$, czyli troszkę drożej niż poprzedni.