Wpis z mikrobloga

Tylko 31,99$ [z punktami jeszcze taniej] za szczoteczkę soniczną Xiaomi Oclean Air z Polski
Rekordowa cena i szybka dostawa ze Słubic.

szczoteczka soniczna Xiaomi Oclean Air z Polski

31,99$ z kodem
Kod: 8KLL8Tl8
Można też nie używać kodu, tylko obniżyć punktami do ok 24$
Dostawa z Polski 2dni za darmo
Wysyłka 3 grudnia

Wg mnie to super okazja w tej cenie
Sam mam w domu Oclean SE, ale Air ma praktycznie takie same parametry. Ma tylko mniejszą baterię [ale starcza na 30 dni mycia]. Air jest też mniejsza, smuklejsza i lżejsza od SE i One. Pełne porównanie parametrów w komentarzu. Air ma też [co jest nowością] możliwość zwiększenia siły nacisku przyciskiem. Oczywiście można ją połączyć z aplikacją Oclean, tak jak One i SE. Za tą cenę na prawdę warto, bo Oclean SE kosztuje kilka, a Oclean One kilkanaście dolarów wiecej

#gearbest #xiaomi #oclean #soocas

sebekss - Tylko 31,99$ [z punktami jeszcze taniej] za szczoteczkę soniczną Xiaomi Ocl...

źródło: comment_VV7HBm1rXGSly1UT5ZzAGrpQnBGU91Ln.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Szym3kSzym3k parametry szczotkowania wszystkie Oclean [one, SE i Air] mają prawie takie same. Różnią się baterią, czy komunikatami głosowymi [One]. Wg mnie najlepsza cena/jakosc jest teraz Air.
Ale jak cena nie gra dla Ciebie roli, to najbardziej wypasiona jest Oclean One do kupienia za 48,99 z kodem w1zEOblh
Dostawa z Polski

Oclean One

• Odpowiedz
via Android
  • 0
@JK91 z kodem 32$. Ale wyjściową, od której mozna bylo punktami obniżać podnieśli. Bo chyba za duża cebula sie robiła, poniżej 24$
  • Odpowiedz