Aktywne Wpisy

KingaM +37
#dzieci #zwiazki #wies Nałykałam się tabletek z kofeiną i mam sraczkę myślową I tak myślę sobie że dawno nie widziałam krowy. Mój syn nie będzie wiedział co to wieś.
Mój facet jest mieszczuchem i to hardkorowym. Widziały galy co brały i myślę jak z tego wybrnąć bez szantażu i odpalania trybu #!$%@? suki stawiającej na swoim.Nie ma przecież prawdziwie pięknego dzieciństwa bez możliwości spędzania go na wsi. I tu właściwie mogłoby się
Mój facet jest mieszczuchem i to hardkorowym. Widziały galy co brały i myślę jak z tego wybrnąć bez szantażu i odpalania trybu #!$%@? suki stawiającej na swoim.Nie ma przecież prawdziwie pięknego dzieciństwa bez możliwości spędzania go na wsi. I tu właściwie mogłoby się

ak-47-kalasznikov +1736

Lord kruszwil i ten jego kamerman zostali zrównani z patostreamerami przez TVN XD Oczywiście TVN wie, że za Projektem Kruszwil stoi Wawrzyniak, ale brakuje im jaj, żeby zaatakować piętnować bezpośrednio autora. Oczywiście, rodzice są bez winy, że ich gówniaki oglądają patologie, a już niedługo na antenie TVN7 wraca Big-Brother czyli wcale nie patologiczny program
#danielmagical #patostreamy #gural #rafonix