Wpis z mikrobloga

Haha, dziękuję ci Szatanie za nową dawkę alprazolamu!
Szkoda tylko że tak drogo, oby starczyło na długo xD

Ogułem, jeden lek dwa różne opakowania. Nówka sztuka 1mg wygląda jak wyjebka na pierwszy rzut oka. Ale tak nie jest, ot taka ciekawostka farmaceutyczna. Produkcją i dystrybucją Xanax'u zajmuje się normalnie koncern farmaceutyczny Pfizer. Na opakowaniu 1mg brakuje loga firmy i ogólnie może wydawać się że coś jest nie tak. Jednak po obu stronach paczki, wszystko zostaje wyjaśnione.
Produkcja włoska > eksport z Grecji > import i przepakowanie: Polska - dla koncernu InPharm. Trochę to dziwne, paczka 0,25 podlega pod Pfizer w UK, a 1mg InPharm w Polszy.
#narkotykizawszespoko #benzowrakidobrechlopaki
j.....y - Haha, dziękuję ci Szatanie za nową dawkę alprazolamu!
Szkoda tylko że tak ...

źródło: comment_J3nE0UBXJ8b6CGphyv3aOagAH3ymDPj6.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@junkieboy: Ja p------e skąd ludzie znają te chemiczne nazwy tych wszystkich leków o.O ciągle tylko widzę wpisy na zasadzie

2 mg kolodednrofili
Pół małej łyżeczki betacuktozy
100 mg wykopotazy
3.5 kg
  • Odpowiedz
@GothBoyy666: Nie ma czego jeśli chodzi o ćpuńskie zalety. Raczej nie mam zamiaru brać tego rekreacyjnie, tylko w kryzysowych sytuacjach i takich które będą wymagały ode mnie trochę więcej normalności.
  • Odpowiedz
@GothBoyy666: A to mogłoby pomóc. Ogólnie zmierzam do tego że dużo ćpunów się ślini na samą nazwę XANAX kiedy rekreacyjnie naprawdę słabo to wygląda. Już lepszy jest lorek i klony.
To jest dobre benzo do jakiegoś działania.
  • Odpowiedz
@junkieboy No to raczej c---a się zna, bo specjalnie przepłaciłem żeby dostać Polska dystrybucje 30 szt

A już gdzieś tutaj taka sama opinie słyszałem i bujda, wystarczy sprawdzić w Internecie
  • Odpowiedz