Aktywne Wpisy
kamilukamilu +9
Kasahara +142
Taka w sumie śmieszna sytuacja - mieszkam we wspólnocie 2 małe bloki po 12 mieszkań. I od dawna jest tam anonimowy szeryf, co lubi przyklejać swoje wypracowania A4 na klatce. A to, ze za głośno ktoś się rucha, a to że widział peta lecącego przez okno, a to że kogoś pies szczeka - wrzucałem tu te karteczki na wykop (no jedna dodaje). Realnie nic z tych opowieści dziwnej treści nie ma miejsca lub jest x10 wyolbrzymione - jest naprawdę spokój i git. Ogólnie beka z tego była, ale tam co miesiąc to już coraz ostrzej i podchodziło pod groźby.
Z 3 dni temu na śmietniku karteczka, że widzi, ze czasem ktoś zostawi śmieci pod śmietnikiem. Co jest prawdą, ale to nie problem, to najcześciej to leży 20-60 minut, sytuacje, gdy ktoś zapomniał klucza, zazwyczaj zawracając wywala. No jakoś dłużej nigdy nie widziałem - jak coś było sam wywaliłem. Na kartce, napisane, że będzie ta osoba grzebała w tych śmieciach i ustalała dane na tej podstawie i będą z tego konsekwencje. Podpisane jako Anonimowy Dociekliwy Współlokator.
No się już p---------m, bo co będzie dalej. Na początku było śmiesznie, teraz groźby, później donosy i przebijanie opon. No to wydrukowałem swoją kartkę i nakleiłem nad jego w wielkim skrócie było na niej:
Że
Z 3 dni temu na śmietniku karteczka, że widzi, ze czasem ktoś zostawi śmieci pod śmietnikiem. Co jest prawdą, ale to nie problem, to najcześciej to leży 20-60 minut, sytuacje, gdy ktoś zapomniał klucza, zazwyczaj zawracając wywala. No jakoś dłużej nigdy nie widziałem - jak coś było sam wywaliłem. Na kartce, napisane, że będzie ta osoba grzebała w tych śmieciach i ustalała dane na tej podstawie i będą z tego konsekwencje. Podpisane jako Anonimowy Dociekliwy Współlokator.
No się już p---------m, bo co będzie dalej. Na początku było śmiesznie, teraz groźby, później donosy i przebijanie opon. No to wydrukowałem swoją kartkę i nakleiłem nad jego w wielkim skrócie było na niej:
Że
Szkoda tylko że tak drogo, oby starczyło na długo xD
Ogułem, jeden lek dwa różne opakowania. Nówka sztuka 1mg wygląda jak wyjebka na pierwszy rzut oka. Ale tak nie jest, ot taka ciekawostka farmaceutyczna. Produkcją i dystrybucją Xanax'u zajmuje się normalnie koncern farmaceutyczny Pfizer. Na opakowaniu 1mg brakuje loga firmy i ogólnie może wydawać się że coś jest nie tak. Jednak po obu stronach paczki, wszystko zostaje wyjaśnione.
Produkcja włoska > eksport z Grecji > import i przepakowanie: Polska - dla koncernu InPharm. Trochę to dziwne, paczka 0,25 podlega pod Pfizer w UK, a 1mg InPharm w Polszy.
#narkotykizawszespoko #benzowrakidobrechlopaki
2 mg kolodednrofili
Pół małej łyżeczki betacuktozy
100 mg wykopotazy
3.5 kg
Pillsy 2mg nie są już dystrybuowane w Polszy. Chyba każdy alprazolam może mieć max 1mg.
To jest dobre benzo do jakiegoś działania.
@junkieboy: Zwyczajny import równoległy. Istnieją znacznie bardziej interesujące ciekawostki farmaceutyczne.
A już gdzieś tutaj taka sama opinie słyszałem i bujda, wystarczy sprawdzić w Internecie