Wpis z mikrobloga

@Netia_Official: Jakich Wy macie pracowników na tej Waszej infolinii? W sobotę, a potem w poniedziałek, przeprowadziłem rozmowy z Waszą konsultantką, i uzgodniliśmy nowe warunki umowy (obecnie mam z Wami umowę na czas nieokreślony). Miałem otrzymać potwierdzenie mailem. NIESTETY NIC NIE OTRZYMAŁEM! We wtorek dzwonię, a tam nic w tym Waszym smutnym systemie NIE MA! Nie ma śladu po rozmowach i nowych warunkach!!! Ale w środę dzwoni znowu jakaś dzidzia i proponuje mi jeszcze inne, GORSZE warunki, niż te, które uzgadniałem w poniedziałek. Dzwoniła jeszcze w czwartek, i dziś też, z dwa razy droższą ofertą, niż ta z poniedziałku. Chyba lubicie dymać swoich wieloletnich (korzystam z waszych usług od 2010 nieprzerwanie) klientów, bo fajne i korzystne oferty macie tylko dla nowych.

#netia #internet #swiatlowod
  • 3
@ziemniac: u mnie Netia podłączyła światłowód do połowy 150 metrowej ulicy. Pół ulicy jest w cywilizacji , a drugie pół w archaiku do 15 Mb/s. I najlepsze- nie wiadomo kiedy i czy w ogóle puszczą światłowód na drugiej połowie ulicy. Dziadostwo to potęgi n-tej, a jestem ich klientem od 1996 czy 7 roku ( najpierw stacjonarny, a potem internet).
@ziemniac: bardzo chętnie odpowiemy na wszystkie Pana pytania. Prosimy w tej kwestii skontaktować się z nami w wiadomości prywatnej na naszej stronie : https://www.facebook.com/netia.sa/ bądź na adres email: info@netia.pl ewentualnie pod numerem infolinii 801 802 803. Nasi pracownicy są tam dostępni i przyjrzą się sprawie.

@polock: Nasza sieć jest ciągle rozbudowywana. Dążymy do tego aby docierać w coraz więcej zakątków kraju. Jeśli ma Pan pytania dotyczące planów rozbudowy również prosimy
@Netia_Official nie ma planów rozbudowy i pociagniecia 40-50 metrów więcej światłowodu. Takiej informacji mi udzieliliscie. Jak można podłączyć pół 150 metrowa ulice do połowy i olać temat?