Aktywne Wpisy
MurLand +6
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego SUVy są takie popularne?
Nie wydaje mi się żeby to było jakieś super wygodne auto, siedzisz wysoko jak w busie, do tego osiągi, a raczej przy tej wadze ich brak, opory powietrza. O cenach tych samochodów już nie wspominając.
Czy Ci wszyscy ludzie mieszkają w górach lub dojeżdżają do domów jakimiś polnymi drogami? No chyba nie bo widzę je też siebie na osiedlu.
Jedyny argument jak dla
Nie wydaje mi się żeby to było jakieś super wygodne auto, siedzisz wysoko jak w busie, do tego osiągi, a raczej przy tej wadze ich brak, opory powietrza. O cenach tych samochodów już nie wspominając.
Czy Ci wszyscy ludzie mieszkają w górach lub dojeżdżają do domów jakimiś polnymi drogami? No chyba nie bo widzę je też siebie na osiedlu.
Jedyny argument jak dla
Też macie wrażenie, że całe te straszenie Polski wkroczeniem na nasze terytorium ruskich (czy to regularnej armii czy tych pajaców wagnera) zrobilo się tak żałosne, że sami straszący w to chyba już nie wierzą. Przecież wejście zacofanych ruskich na terytorium kraju NATO, który posiada pierdyliard razy nowocześniejszy sprzęt i taktykę wojenną niż Ukraina, równałoby się wejściu do maszynki do mielenia mięsa. Po dobie - dwóch kacapskie siły wyglądałyby jak peretti po randce

https://www.komputronik.pl/product/439118/gamingowy-zestaw-logitech-g203-g213-g240.html?utm_source=awin&utm_campaign=digidip&awc=10327_1542904532_6c0f11c226d5fd463d0751fc4698c791
Opyla się ten zestaw?
Żaden ze mnie gejmer ale obecnie mam klawiaturę za 40zł, myszkę za 80zł ale ma 3 lata i już powoli nie domaga.
#!$%@? sie nie opłaca. Znaczy, cena jest znośna, ale ja bym tego nie tknął bo membranówka, w tej cenie mógłbyś sobie już poszukać czegoś mechanicznego.
G203 czyli to samo co G102 która w xkomie była po 99zł niedawno, fajna, mam taką i jest bardzo dobra.
Podkładka nie znam się, ja mam shiru 40x30cm starą sprzed dwóch lat i jedną 25x30 i obie porównywalne, a nie widzę dużej różnicy.
Kasę mam ale mi głównie do pracy zdalnej jest potrzebna ( ͡° ͜ʖ ͡°) pytanie czy mi potrzebny jest mechanik jak raz na ruski rok zagram w cywilizacje, a myślę że z przesiadki z klawiatury za 40zł to wszystko będzie fajne xD
Xkom wrzucił coś takiego
https://www.x-kom.pl/p/393181-zestaw-klawiatura-i-mysz-corsair-k55-gaming-keyboard-harpoon-mouse-combo-rgb.html
229zł, lepsze niż tamten set od logitecha?