Wpis z mikrobloga

@MatexN:
#!$%@? sie nie opłaca. Znaczy, cena jest znośna, ale ja bym tego nie tknął bo membranówka, w tej cenie mógłbyś sobie już poszukać czegoś mechanicznego.
G203 czyli to samo co G102 która w xkomie była po 99zł niedawno, fajna, mam taką i jest bardzo dobra.
Podkładka nie znam się, ja mam shiru 40x30cm starą sprzed dwóch lat i jedną 25x30 i obie porównywalne, a nie widzę dużej różnicy.
@MatexN: myszka całkiem spoko, reszta zależy. Jeżeli nie przeszkadza Ci to, że mechaniki są głośne, to szukałbym mechanika. Jak zależy Ci na ciszy to mechaniki są poza twoim budżetem, wiec zostaje membranówka i tutaj raczej wybrałbym się do sklepu i podotykał, sprawdził który odpowiada twoim wymaganiom i zamówił gdzie taniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Christophy: @bartowsky:
Kasę mam ale mi głównie do pracy zdalnej jest potrzebna ( ͡° ͜ʖ ͡°) pytanie czy mi potrzebny jest mechanik jak raz na ruski rok zagram w cywilizacje, a myślę że z przesiadki z klawiatury za 40zł to wszystko będzie fajne xD
@MatexN: aa to dalej poszedłbym pomacał w jakimś sklepie jak masz możliwość. Raz zamówilem nową klawiature bo tania a w ówcześnie używanej umarł lewy shift i okazała się tragiczna. Wróciłem do tej z #!$%@? shiftem i nauczyłem się pisać wciskając prawy zamiast lewego ( ͡º ͜ʖ͡º)
@bartowsky: Myślę jeszcze nad klawiaturą od logitecha i myszką g503 - 178zł z amazona, jednak jak czytam, że często jest bug ze scrollem, pytanie czy on serio jest taki wkurzający?