Wpis z mikrobloga

#blizzard #przypal Mam problem. Przez ostatni rok grałem w #hearthstone na Nox Player (emulator Androida) bo mój system przestał być wspierany. Jakieś 2 miesiące temu miałem dziwną sytuację i nie mogłem się zalogować na serwer Europy (na którym miałem ponad 3000 golda) ( _)
Wczoraj zainstalowałem #battlenet na Linuxa 18.04, pobrałem HS, zalogowałem się na konto i próbowałem włączyć grę... Wszystko było fajnie, tylko skończyło się na grafice z drzwiami karczmy i napisem HEARTHSTONE po czym wywaliło mnie do battlenetu i jest tak za każdym razem gdy próbuję się połączyć z serwerem z Europy na którym gram od końca 2016. Próbowałem zalogować się na serwer z Azji i Ameryki i okazało się, że tam wszystko działa (w sensie włączył się turorial i można grać od "zera").
Miał ktoś podobny problem? (,)
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@edi_smooth: Myślę, że z tym Lutrisem nic się nie zmieni, bo najwidoczniej coś jest nie tak z tym logowaniem na Europę, bo Azja i Ameryka śmiga normalnie i nic mnie wie wyrzuca. Logowałem się też na zupełnie inne konto, które założyłem kilka lat temu ale na nim nie grałem i tam Europa działa normalnie.
Napisałem jeszcze do działu pomocy. Może ktoś "mądry" stamtąd będzie wiedział o co chodzi,.
  • Odpowiedz