Aktywne Wpisy
fiolkins +1461
8 lat temu byłem w swoim najgorszym ciągu alkoholowym. Przez #alkoholizm nie miałem żadnej nadzieji. Dziś widziałem wschód słońca na Rodos a za dwa miesiące minie osiem lat od kiedy nie pije. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i pomyśli że za 8 lat też chce zobaczyć wschód słońca
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
arsamakov +354
chwalenie się trzeźwością bo kiedyś się nie potrafiło z umiarem wypić i jeszcze próby umoralniania innych, to jakaś wyższa metafizyka. wam to ten a-----l chyba wypłukał szare komórki #alkoholizm

#zegarki
źródło: comment_WWlbX9zCMbUE6810xdvxM6MJsTpdLqI6.jpg
Pobierz@arczer: będzie ciężko znaleźć fajny mechaniczny chronograf w budżecie tych zegarków ze zdjęcia. Sam się rozglądałem za takowym, ale ceny są z kosmosu. Ewentualnie coś takiego: https://www.creationwatches.com/products/hamilton-watches-250/hamilton-khaki-x-wind-automatic-chronograph-h77616133-mens-watch-2330.html
Chociaż moim marzeniem jest Tag Heuer cal 16
Po za tym sama kolekcja bardzo spoko. Co to za zegarek z open heartem po prawej?
@koniecswiatajestbliski: tommy hilfiger z seagullem
Ja od siebie proponowałbym porozglądać się za używanymi Tag'ami, lub jak chcesz koniecznie nówkę - Może Hamilton, Glycine, lub PRS516? Wiele jest możliwości. Ale w sumie ja bym wziął X-Winda, to klasyka.
@Norivotget: hola hola, Certina akurat wśród innych szwajcarów w podobnej półki i ościennych jest porządną marką. Zegarki mają DS, werki to wiadomo z grupy (ja nie brałem powermatica a klasyczną ETĘ), porządna bransoleta, nie wiem skąd ten hejt. Wiadomo, że dołączenie do grupy Swatch to żadna nobilitacja a jest tam też Omega, Rado, Blancpain, Longines..
Hamiltony mam na
Miałem jeszcze PRS200, Le Locle, i kilka innych Tissotów, tak samo