Wpis z mikrobloga

Po około 6 latach od uruchomienia się kundalini, energia ta, zaczęła zanikać. Przechodziła przeze mnie ok 15 razy i ukazywała coraz to inne warstwy podświadmomści. Zamiast tej energii, zaczeła pojawiać się miłość w ciele i umyśle. Ulga niesamowita.

#medytacja #kundalini
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wina_Segmentacji: No, tak dobrze bym powiedział xD Trzeba zrezygnować z bogactwa, szcześcia, przyjemności i wszystkiego, co powoduje emocje i uczucia. Po uwolnieniu od coraz głębszych pragnień, zostaje bezwarunkowa miłość, która jest sama w sobie bardzo przyjemna
  • Odpowiedz
@Wina_Segmentacji: to jeszcze nie koniec. Na sam koniec, uzyskuje się wniebowzięcie. Stan czystej miłości, bez chorób i możliwością opuszczenie ciała, bez umierania.

Celi nie mam, a jak się jakieś pojawiają, to za chwilę, lub kilka dni same się usuwają XD
  • Odpowiedz
@Wina_Segmentacji: są 2 sposoby:
1. Podróże po wyobraźni swojej i innych ludzi
2. Opuszczenie ciała przez duszę w przypadku oczyszczenia wolnej woli/świadomości. Można to zrobić, przez usunięcie każdej chęci doświadczania emocji i uczuć i zastąpienie jej miłością.
  • Odpowiedz
@Wina_Segmentacji: Na moje oko jest bardziej rozmazane. Można też "włączyć" sobie "niebo" czyli stan ciągłej nieprzerwanej miłosći promieniującej ze świadomości. Traci się wtedy rachubę czasu i można przesiedzieć w takim stanie tysiące lat
  • Odpowiedz