Po około 6 latach od uruchomienia się kundalini, energia ta, zaczęła zanikać. Przechodziła przeze mnie ok 15 razy i ukazywała coraz to inne warstwy podświadmomści. Zamiast tej energii, zaczeła pojawiać się miłość w ciele i umyśle. Ulga niesamowita.
@wypokowy-egzorcysta: Jestem otwarty dla wyższych wymiarów I przekraczam granice wyobraźni Tworzę piękno i harmonię - gdziekolwiek się pojawię Po mojej prawicy zasiada czerwony Galaktyczny Wędrowiec Po mojej lewicy – niebieska, wiodąca Moc
@Wina_Segmentacji: Nie umiałem sobie poradzić z bólem życia i szukałem różnych technik pozbywania się cierpienia . Zaczynałem od psychologów, a skończyłem na medytacji i modlitwach
@Wina_Segmentacji: No, tak dobrze bym powiedział xD Trzeba zrezygnować z bogactwa, szcześcia, przyjemności i wszystkiego, co powoduje emocje i uczucia. Po uwolnieniu od coraz głębszych pragnień, zostaje bezwarunkowa miłość, która jest sama w sobie bardzo przyjemna
@proszebardzo2: To jest nic XD. Zdarzyło mi się znikać XD Całkiem przyjemny stan powstaje podczas mieszania się czystej energii w umyśle, coś jak niekończący się o----m w świadmości XD
@wypokowy-egzorcysta Jak planujesz wykorzystać obecny stan szczęścia. Jakie masz długo lub krótkoterminowe cele które przy jej pomocy planujesz osiągnąć
@Wina_Segmentacji: to jeszcze nie koniec. Na sam koniec, uzyskuje się wniebowzięcie. Stan czystej miłości, bez chorób i możliwością opuszczenie ciała, bez umierania.
Celi nie mam, a jak się jakieś pojawiają, to za chwilę, lub kilka dni same się usuwają XD
@proszebardzo2: Bywało, że bolało mnie całe ciało, szczególnie wątroba i serce. Najgorszy ból jaki miałem, to ból głowy. Niewyobrażalna migrena. Tak mocno bolało, że prawie mdlałem
@Wina_Segmentacji: są 2 sposoby: 1. Podróże po wyobraźni swojej i innych ludzi 2. Opuszczenie ciała przez duszę w przypadku oczyszczenia wolnej woli/świadomości. Można to zrobić, przez usunięcie każdej chęci doświadczania emocji i uczuć i zastąpienie jej miłością.
@Wina_Segmentacji: Na moje oko jest bardziej rozmazane. Można też "włączyć" sobie "niebo" czyli stan ciągłej nieprzerwanej miłosći promieniującej ze świadomości. Traci się wtedy rachubę czasu i można przesiedzieć w takim stanie tysiące lat
#medytacja #kundalini
I przekraczam granice wyobraźni
Tworzę piękno i harmonię - gdziekolwiek się pojawię
Po mojej prawicy zasiada czerwony Galaktyczny Wędrowiec
Po mojej lewicy – niebieska, wiodąca Moc
Celi nie mam, a jak się jakieś pojawiają, to za chwilę, lub kilka dni same się usuwają XD
1. Podróże po wyobraźni swojej i innych ludzi
2. Opuszczenie ciała przez duszę w przypadku oczyszczenia wolnej woli/świadomości. Można to zrobić, przez usunięcie każdej chęci doświadczania emocji i uczuć i zastąpienie jej miłością.