Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@Prophetto płacz dalej. W którym momencie się śmiałem wg Ciebie? Śmieszy mnie strolowany konkurs, w którym miał zwyciężyć najpiękniejszy uśmiech, a tego tu w ogóle nie ma i zdjęcie nie dotyczy tematu.

Za to Ty wykazujesz się inteligencją i życzysz mi niepełnosprawności
  • Odpowiedz
@klokupk: Nie placze, po prostu jest mi przykro, ze ludzie na wykopie smieja sie z niepelnosprawnej pary, ktorej ludzie z tego samego miasta chcieli zrobic przyjemnosc i na nich glosowali. Poza tym, w zadnym wypadku nie zycze Ci niepelnosprawnosci. Mowiac "cos podobnego" mialem na mysli wysmianie Ciebie przez inne osoby. Bez przesady, w zadnym wypadku nie zrobiles czegokolwiek przez co ktokolwiek moglby Ci zyczyc niepelnosprawnosci.
  • Odpowiedz
@klokupk @Prophetto: Ale o co Ci chodzi, przecież tu nie ma żadnego kontekstu przy tym zdjęciu. "Najpiękniejszy uśmiech Kalisza" wygrywa zdjęcie pary, która patrzy jakby za chwilę miała dokonać mordu (nie, nie wygląda to na uśmiech), może to spowodować no... uśmiech ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pokokoko1: Problem w tym, ze gdy dowiedzialem sie o tym, ze ow para jest niepelnosprawna to nie moge juz spojrzec na to zdjecie tak, jakbym o tym nie wiedzial. Uwierz mi, ze nie jestem z tych, ktorzy uwazaja, ze niepelnosprawnosc sprawia, ze jest sie wyjetym spod krytyki. Jako przyklad podam Pawla Lubache, ktory pomimo wypadku jest tak samo zlym czlowiekiem, jakim byl przed wypadkiem. Jesli udowodnisz mi, ze ow para
  • Odpowiedz