Aktywne Wpisy

noipmezc +17
macie taki produkt ktury sadzac po nazwie/opakowaniu/itp wydaje sie czyms innym niz jest w rzeczywistosci? ja tak mam z dolina noteci jak to pierwszy raz zobaczylem to mysalem ze to jakis suplementy dla sportowcuw a to k---a zarcie dla psuw
źródło: pol_pm_Mokra-karma-dla-psa-Dolina-Noteci-Premium-bogata-w-jagniecine-saszetka-500-g-195_1
Pobierz
g500 +97
Macie historyjkę z dzisiaj
Jechałem z lekarzem na stwierdzenie zgonu.
Zanim tam dojechaliśmy to energetyka, musiała usunąć kable, straż musiała usunąć drzewa i pług musiał nam odśnieżyc bo dom w lesie
Weszliśmy do domu to k---a aż nas cofnęło, taka k---a melina/speluna/slams że czegoś takiego nawet się nie da opisać.
Jechałem z lekarzem na stwierdzenie zgonu.
Zanim tam dojechaliśmy to energetyka, musiała usunąć kable, straż musiała usunąć drzewa i pług musiał nam odśnieżyc bo dom w lesie
Weszliśmy do domu to k---a aż nas cofnęło, taka k---a melina/speluna/slams że czegoś takiego nawet się nie da opisać.
źródło: temp_file2472937688245248006
Pobierz

https://www.wykop.pl/wpis/36815335/polityka-finanse-neuropa-4konserwy-ru-bekazpisu-be/129546971/#comment-129546971
Tymczasem ja dla ciebie znalazłem sensowny link który niestety obala twą narrację
https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/1358137,nbp-wydaje-oswiadczenie-w-sprawie-adama-glapinskiego.html
#bekazlewactwa #polityka
źródło: comment_LvBKQSIGzZwnyU9IIrai3dP0qgbDTLmX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
W pewnej wiosce mieszkał sobie gospodarz, który miał kurnik. Co noc do tego kurnika przychodził sprytny lisek i pożerał jedną kurę, albo koguta - zależy na co miał chrapkę. I tak to trwało miesiącami, aż pewnego dnia gospodarz schwytał liska i zapytał:
-Czy to ty wyjadasz stopniowo mój drób?
Na co sprytny lisek odpowiedział:
-Nie!
A tak naprawdę, to był on.
Gospodarz spojrzał i powiedział łagodnie. Ja ci wierzę, ale moja strzelba już nie.
Po lisku tylko uszy zostały.( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Poszukiwacz_drogi: A to wydałem jakieś ośiwadczenie? Kurczę, musze przestać chlać