Wpis z mikrobloga

@Mrbimbek:

nie, informacja ma przekaz ze pis ma sojusz z jakims faszysta, a to gowno prawda.

Gdyby to byla informacja ze taki ktos poparł to bym się zgodził, a to jest informacja ze jedynie taki ktos wiec nie masz racji.
@marcinnet @Sabarolus : a co to ma wspolnego z sojuszem xD? Jak bede morderca i Cie popre w czyms jako jedyna osoba, to mozna o Tobie mowic ze masz sojusz z morderca bo jako jedyny Cie poparlem? Kompletnie bez sensu xD. Ja nie oceniam czy ich pomysly sa dobre czy zle, natomiast ta informacja to kreowanie fake newsa i @Andreth powinna w koncu zlapac bana za swoje manipulacje.
@spokojnie_to_ja: ale dla mnie nei jest skandalem ze taki ktos popiera rząd tylko że jest to jedyna osoba. gdyby popierajacych bylo 50 i wsrod nich ten faceto to pisanie o nim by nie mialo sensu. tak jest to jasne ukazanie ze nikt normalny nnie poparl rzzadu (bo chyba sie zgodzimy ze ten facet normalny nie jest)
kreowanie fake newsa

@Mrbimbek: "Kreowanie fake newsa" byłoby wtedy, gdybym zmanipulowała tweet Rosatiego. Podaję informację, ze źródłem, możesz ją sobie zweryfikować. (Co najwyżej "kreować fake newsa" może Rosati, jeśli pisze nieprawdę). To, że ty się tam doczytałeś treści, których nie ma i później wymyślasz sobie, że ja "manipuluję", to jest twój osobisty problem.

I udało ci się nie zauważyć jedynej informacji interesującej (typowa redukcja dysonansu poznawczego, jak sądzę, chyba że w
@Andreth: nie musze sie zastanawiac, od poczatku wiadomo ze silna UE nie jest putinowi na reke, do tego w calym internecie pelno jego trolli, sklocony narod nie jest w stanie zrobic razem niczego, pis moze tez to na reke bo jeszcze by powstala jakas partia ktora mogla by zaprzestac rozkradanie kraju przez po-pis a tak jak sie wszyscy kloca to mozna nas ruchac, raz jedni raz drudzy i co im kto
Jak bede morderca i Cie popre w czyms jako jedyna osoba, to mozna o Tobie mowic ze masz sojusz z morderca bo jako jedyny Cie poparlem?

@Mrbimbek: Generalnie to tak, jak popiera cie tylko morderca, to trzeba sie zastanowic nad swoim postepowaniem.
sklocony narod nie jest w stanie zrobic razem niczego

@Mrbimbek: No to po co się do tego dokładasz, bez cienia racji zarzucając mi "manipulacje" i "fake newsy"? (Jeszcze raz. co najwyżej możesz to zarzucać Rosatiemu, ale też musisz mieć ku temu lepsze podstawy).

Druga kwestia to nasza "niepodleglosc", mozna ja wlozyc miedzy bajki,

@Mrbimbek: Niepodległość jest wtedy, gdy możesz zerwać sojusze i stacjonujące u ciebie obce wojska sobie spokojnie pójdą.