Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +712
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +341
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#tinder
@Hiczkax: 30 to jeszcze nie jest źle, takie d------i po studiach powinny mnie obierać za target
@przegrane_zycie: No, elokwentnie. xD
Jeśli Cię to pocieszy to w drugą stronę spostrzeżenia są podobne. Rzucisz takiemu, jakiś żarcik słowny to nie wie co się dzieje. Widocznie ta apka nie przyciąga specjalnie lotnych ludzi.
@Hiczkax: Zdaje się, że lekko nawet obniżyłem
@iEarth: Deklinowałem przecież! ;)
Marnujemy się, my ukryci w miastach fajni ludzie. Szkoda, że lotni nie przyciągają lotnych, nawet przez tinder.
I mimo wszystko, wcale nie generalizowałabym, że na tindera trafiają te bądź ci, którzy w realu nie potrafią znaleźć sobie drugiej połówki - różnie to w życiu bywa,
@Hiczkax: Już mam wizje, że odgarniam @iEarth: kosmyk włosów z oczu w połowie filmu kiedy zasypia oparta o moje ramie.
Also, szukanie związków w pracy to też kiepski pomysł, więc IMO odpada kolejne miejsce.
Nie wiem dlaczego, już kilka razy tak słyszałem. Poznanie kogoś w pracy to dobry wstęp do romansu/związku, zazwyczaj nie przybieramy tutaj pozy i jesteśmy sobą, możemy chwile spędzić razem przed randkowaniem, sprawdzić co i jak z tą osobą.
No pod tym względem być może tak, ale problem zaczyna się, gdy romans się nie udaje i druga osoba okazuje się być p------a i utrudnia potem wspólną pracę. :D
Tak może być, tylko ja nie zakładam takiego scenariusza i nie smalliłbym cholew do kogoś z kim blisko współpracuje, może gdyby dziewczyna wyjątkowo przypadła mi do gustu to bym się skusił. Miałaś takie przygody z odrzuconymi facetami?