Wpis z mikrobloga

Mireczki mieliście do czynienia z firmą Royal Shipments? Właśnie dostałem smsa z informacją, że będą obsługiwać moją przesyłkę. Coś czuję, że to może być telefon zakupiony 11.11 na #aliexpress z wysyłką z Polski. Opinie na wykopie są dosyć stare i niezbyt pochlebne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#alipaczka #tracking
YebakaLesny - Mireczki mieliście do czynienia z firmą Royal Shipments? Właśnie dostał...

źródło: comment_hHK4Sb4RhZr8XlVMstzkdBDY2raB1p0l.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@igson: ja zamawiałem z Hiszpańskiego magazynu. Generalnie pojawiły się już pierwsze feedback'y dla tego sklepu i wszyscy zadowoleni ;) nie ma co panikować. Mi napisali że wyślą paczkę do 3 dni
  • Odpowiedz
@plonez80: Też mam nadzieję, że nie przepadnie. Tylko dlatego zamówiłem ten telefon.
@ziooomekk2: ja z polskiego magazynu. No nic zobaczymy. Chyba podjęli trzecią próbę wysyłki, bo właśnie dostałem kolejngo smsa i niestety znowu anulowana wysyłka.
  • Odpowiedz
Świat przesyłek to ogólnie kup@, dostałem smsa z numerem ale paczka jeszcze nie nadana. Ktoś pisał że właśnie z tego sklepu idą paczki z Nysy
  • Odpowiedz
@Royland87: Tak było napisane na aukcji i też tego się spodziewałem. A tu d--a..
Kurcze mam nadzieję, że dojdzie niedługo, bo miał być prezent albo chociaż żebym nie stracił tego kuponu -50 usd.
  • Odpowiedz