Aktywne Wpisy
JakDorobic_com +101
Uwaga, wchodzi #rozdajo – całe na biało!
Do wygrania będzie karta podarunkowa do Allegro o wartości 50 zł.
Najciekawsza jest jednak aktualna promocja Raiffeisen Digital Bank, w ramach której otrzymacie 50% zwrotu za płatności w internecie (do 300 zł na osobę), jeśli w apce banku ocenicie sprzedawcę, u którego kupiliście towar/usługę.
Trzeba wykonać co najmniej trzy zakupy u różnych sprzedawców/w różnych sklepach (dowolnych).
Żeby wziąć udział w rozdajo, dajcie plusika i napiszcie
Do wygrania będzie karta podarunkowa do Allegro o wartości 50 zł.
Najciekawsza jest jednak aktualna promocja Raiffeisen Digital Bank, w ramach której otrzymacie 50% zwrotu za płatności w internecie (do 300 zł na osobę), jeśli w apce banku ocenicie sprzedawcę, u którego kupiliście towar/usługę.
Trzeba wykonać co najmniej trzy zakupy u różnych sprzedawców/w różnych sklepach (dowolnych).
Żeby wziąć udział w rozdajo, dajcie plusika i napiszcie
@wh00kiers: szkoda.....
Eh, to nawet 18-latki są fanatyczkami tego zespołu? :> Co to się na tym świecie dzieje. :)
Moje znajome z tego samego rocznika (podejrzewam, że stąd pochodzi ta cyfra z twego nicku), były fanatyczkami tego zespołu w czasach gimbazy. Po prostu jestem zdziwiony, że to nie była jednak tak krótkotrwała moda jak widać. :P
Dobra, nie miałem Cię zamiaru obrazić jakby co, więc nie odbieraj tego w ten sposób. :>
W każdym razie witam na mikroblogu, mam nadzieję, że będziesz pojawiać się tutaj częściej, bo mało jest tutaj samic w tym wieku. :< :P
Jak miło =) Właśnie powoli się wdrażam, bo stosunkowo od niedawna mam konto, ale nie udzielałam się na początku ;)
Właśnie widzę, nie mniej wypadałoby to zmienić. ;)
Nie mniej uważaj, opowieści o bordowych jako o "nołlajfach" i samotnych-napalonych samcach znikąd się nie wzięły, więc nie zdziw się jak za niedługo, uzbierasz sobie grupę wielbicieli (nie jedna dziewczyna na mikroblogu jest już na to skazana :P). ;)
Będę zmieniać oczywiście :P Dzięki za uprzedzenie :D ;)
Ty też do nich należysz? :<
Cała przyjemność po mojej stronie. Jeśli chcesz poznać ich taktykę, to w takim razie, powinnaś zapoznać się z tym znaleziskiem. ;)
Aż zerknę ;)
Wy kobiety lubicie sobie dużo rzeczy wmawiać. A to, że jestem gruba, a to, że brzydka itp. itd. Podejrzewam, że facetów nic chyba bardziej nie irytuje u kobiet, niż właśnie ta cecha. :P
LO czy technikum? :>
LO ;)
Czyli czytając wypowiedzi innych mikroblogowych samic, zaczniesz łapać nerwa, bo całkiem urodziwe dziewczyny tu siedzą, a wmawiają mi, że są brzydkie. :P
O, no to całkiem ładnie. Podejrzewam również, że klasa humanistyczna. Dobrze trafiłem? :P Co po LO, gdzie chcesz iść i na co? ;)
A zgadza się ;) Niee.. proszę, nie mogę przestać myśleć o studiach -.-'' ten temat tak mnie męczy...
Chyba polonistyka... nie wiem, czy nie chcę się pchać do.. oświaty O.o