Wpis z mikrobloga

Wiem że nocna, ale właśnie wróciłem z clubbingu. Spotkałem swoją była z którą jak do tej pory mieliśmy dorby kontakt itp. Był jakiś z nią podobno Chad. Trochę wiecie niezbyt ciekawa sytuacja, mówi do mnie czy wyjdziemy pirozomiwac na spokojnie na zewnątrz. Mówię mu ze okej. Typ mówi do mnie że ona nic do mnie nie ma itp, a ja do niego ze okej nie ma problemu ziomek nie chce spin, bo nie o to chodzi w sobotnia noc. Mówię mu masz to szanuj, ja nie uszanowalem i teraz widzisz jak jest. A w nim obudził się Chad i mówi do mnie jaki ty bezczelny jesteś, na co dostał odpowiedź no i? W dupe to mam co o mnie myślisz.

Po powrocie odczytałem wiadomości od mojej byłej, że to moja wina itp i wgl wszyscy mają dać jest spokój bo ma dość nas! Czacie? Bo powiedziałem do jej chada że mam to w dupie co o mnie myśli xd

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #grazynacore #s---------x
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@audiboyz ta laska jakas z-----a, idzie ze swoim chadem na impre, ale bierze byłego na spokojna rozmowę pod klub, na c--j idziesz jak wiesz ze laska ma już innego typa? W ten sposób rozkreciles aferke a mogłeś zwyczajnie odmówić wyjścia
  • Odpowiedz
@audiboyz: na lekcjach polskiego lektur nie czytales raczej a po stylu pisania i problemach masz ze 22 lata. Czy tylko ja nie zrozumialem posta autora i w czym jest? Obecny chlopak bylej dziewczyny ma do niego wyrzuty? xD ? Wtf
  • Odpowiedz
Trochę wiecie niezbyt ciekawa sytuacja, mówi do mnie czy wyjdziemy pirozomiwac na spokojnie na zewnątrz. Mówię mu ze okej. Typ mówi do mnie że ona nic do mnie nie ma itp, a ja do niego ze okej nie ma problemu ziomek nie chce spin, bo nie o to chodzi w sobotnia noc.

@audiboyz: ja p------ę, co za patonormiki xD
Po c--j idziesz gadać z jakimś randomem przygłupie xd
  • Odpowiedz