Wpis z mikrobloga

#pytaniedoeksperta #ps4 #gry #playstation4 #playstation #pytanie #ps4pro

Czy opłaca mi się kupować PRO jeśli nie będę odpalał gier w 4K a tylko w 1080? Czy nowe gry na PS już się tną w full HD z 60 fps?
No ludzie... zastanawiam się czy te 500 cebulionów różnicy ma jakieś znaczenie dla mnie na przyszłość, czy też slim wystarczy...
WLADCA_MALP - #pytaniedoeksperta #PS4 #gry #playstation4 #playstation #pytanie #ps4pr...

źródło: comment_liT9MStZTIecZw2sVpEelz8b4ugIV3Hj.jpg

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lwonly: Odpowiadałem ta takie pytanie już kilkanaście razy... Tym razem p------ę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Każdy bez uszkodzenia mózgu odpowie sobie na takie pytanie sam...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 6
@luz3r: tyle wiem, ale tutaj krócej zajęło by ci napisanie mu że tak lub nie. Każdy raczej wie że jak nie chcesz grać w 4k a po prostu sobie pograć to bierz normalną i tyle ()
  • Odpowiedz
tyle wiem, ale tutaj krócej zajęło by ci napisanie mu że tak lub nie.

@lwonly: A jeszcze krócej zajęłoby OPowi zaglądnąć do googli ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@luz3r: albo inaczej
1. Sprawdzasz ile masz kasy
2. Sprawdzasz cenę i specyfikację konsoli
3. myślisz czego potrzebujesz i wymagasz
4. Wybierasz(ʘʘ)
  • Odpowiedz
@WLADCA_MALP: W tym tygodniu nie odpowiadałem na to pytanie, więc się wysilę ( ͡° ͜ʖ ͡°) Warto, bo oprócz 4k (w większości gier nie jest to natywne 4k tylko upscaling) ma też HDR, więcej klatek (w niektórych grach 60, w niektórych jest wybór 4k30fps/FHD60fps, a w niektórych są mniejsze spadki fps). Do tego niektóre gry "Pro enhanced" mają coś tam podbite w efektach/teksturach. A różnica cenowa
  • Odpowiedz
@Hershel: dziękuję i właśnie na to czekam... jeszcze tydzień... tylko kombinowałem czy slim i więcej gier, czy PRO i na razie z grami nie poszaleję.
Warto wykupywać abonament na rok, czy raczej co kilka miesięcy jak będzie coś fajnego za darmo?
  • Odpowiedz
@WLADCA_MALP: Ciężko powiedzieć, czasem kilka miesięcy z rzędu dają kupy, ale chyba warto ten roczny bo na miesiąc to wychodzi 15zł. A w gry z ps plus możesz grać tylko kiedy masz aktywny abonament.
  • Odpowiedz
Warto wykupywać abonament na rok, czy raczej co kilka miesięcy jak będzie coś fajnego za darmo?

@WLADCA_MALP: 15pln/msc jak kupisz teraz w promocji. To chyba nie piniondz.
  • Odpowiedz
@Hershel: @gwarth: No to postanowione... 26go kupuję PS4 pro + roczny abonament + RDR2 + ...

... doradźcie co warto kupić towarzyskiego (z kontrolerami telefon/tablet): To Jesteś Ty czy Wiedza to Potęga czy jeszcze coś innego o czym pewnie nie słyszałem...
  • Odpowiedz
Czy opłaca mi się kupować PRO jeśli nie będę odpalał gier w 4K a tylko w 1080?

@WLADCA_MALP: W tej sytuacji nie. No chyba że grasz "liżąc ściany" w grze i przykładasz często lupę pod TV, aby dojrzeć tekstury oddalone o 200metrów. To wszystko nadal w 30fps.
  • Odpowiedz