Aktywne Wpisy

panthererose +2
Mirki, czy wy wiecie kiedy wasze partnerki dostają orgazmu w trakcie seksu? Umiecie to rozpoznać?
#s--s #relacje #zwiazki #divyzwykopem #logikaniebieskichpaskow
#s--s #relacje #zwiazki #divyzwykopem #logikaniebieskichpaskow
Muszę się pożalić, chory kraj chore prawo, ostatnio potraciłem babkę na pasach, baba se wbiegła jak gdyby nigdy nic kompletnie na nic nie patrząc. Po jej stronie był korek pole widzenia mocno ograniczone i wiem ze ja powinienem zachować szczególną ostrożność, ale w pale mi się nie mieści jak można wbiegać na pasy prawie ze wprost pod jadący samochód, babka spojrzała w prawo dopiero jak już była przed samą maską i tak

Czy opłaca mi się kupować PRO jeśli nie będę odpalał gier w 4K a tylko w 1080? Czy nowe gry na PS już się tną w full HD z 60 fps?
No ludzie... zastanawiam się czy te 500 cebulionów różnicy ma jakieś znaczenie dla mnie na przyszłość, czy też slim wystarczy...
źródło: comment_liT9MStZTIecZw2sVpEelz8b4ugIV3Hj.jpg
PobierzKażdy bez uszkodzenia mózgu odpowie sobie na takie pytanie sam...
@lwonly: A jeszcze krócej zajęłoby OPowi zaglądnąć do googli ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1. Sprawdzasz ile masz kasy
2. Sprawdzasz cenę i specyfikację konsoli
3. myślisz czego potrzebujesz i wymagasz
4. Wybierasz(ʘ‿ʘ)
Warto wykupywać abonament na rok, czy raczej co kilka miesięcy jak będzie coś fajnego za darmo?
@WLADCA_MALP: 15pln/msc jak kupisz teraz w promocji. To chyba nie piniondz.
... doradźcie co warto kupić towarzyskiego (z kontrolerami telefon/tablet): To Jesteś Ty czy Wiedza to Potęga czy jeszcze coś innego o czym pewnie nie słyszałem...
@WLADCA_MALP: W tej sytuacji nie. No chyba że grasz "liżąc ściany" w grze i przykładasz często lupę pod TV, aby dojrzeć tekstury oddalone o 200metrów. To wszystko nadal w 30fps.