Aktywne Wpisy

Melkovva_ +45
Poznajcie Edzia, mojego adopciaka który przyjechał do mnie dzisiaj i zajął pustkę po śmierci Zojeczki 🥹
Zupełnie inny charakterek ma 😍
#chomik #smiesznypiesek #zwierzaczki
Zupełnie inny charakterek ma 😍
#chomik #smiesznypiesek #zwierzaczki
źródło: temp_file2630835713526630717
Pobierz
markionibvb +24
#danielmagical ok
źródło: image
Pobierz

#modameska
źródło: comment_09LsABaoF02nReZ1Sj9siOhzGmx9IdmY.jpg
Pobierzczyli mentalnosc typowego żula który każdą złotówkę p----------i
tyle że żula utrzymuje państwo a nie bogaci rodzice
jak ktoś był chociaż raz na szczycie to wie że prawdziwa elitarność nie bierze się z wydawania
@MilionoweMultikonto: temat elitarności nie ma nic do rzeczy
Każdy z nas za coś przepłaca, ja np. mógłbym mieć tańszy samochód, wystarczyłby mi pewnie taki za
@MilionoweMultikonto: bo każdy za coś przepłaca, każda z nas kupuje coś za cenę, która według innej osoby oznacza przepłacanie.
Ale kij mi do tego jak kto swoje pieniądze wydaje. Trzeba Supreme pogratulować, że taką piramidę zbudowali.
Buggati to też przepłacanie, bo nijak nie da się uzasadnić kupowania tych aut ("bo prędkość maksymalna"
@KeepCalm: a ja uważam że to nasz obowiązek wzajemnie się informować o zawyżonych cenach w sklepach, żeby umniejszyć skalę naciągactwa, a młodym pokszać że na tym świecie są rzeczy cenniejsze niż markowa bluza
nie zamierzam nikomu zabraniać przepłaxania, ale zachowuję prawo do analizowania i oceniania otoczenia
@teflon_z_patelni_mi_smakuje: nie nosiłem nic od nich, ale znam ceny materiałów, roboczogodzin, maszyn,
@teflon_z_patelni_mi_smakuje: co to niby znaczy? xD skoro masz nielimitowaną gotówkę to wynajdź lekarstwo na raka, może Ci się kiedyś przydać (。◕‿‿◕。)
Twoje zdanie także wziąłem pod uwagę i ono tylko potwierdza, że ciuchy supreme nie są warte swojej ceny, która wynika z bardzo udanej kampanii marketingowej, a nie zastosowanych materiałów czy innowacyjnego projektu.
co do pieniędzy, to prawda że ich nie zabraknie, ale wydając pieniądze decydujemy czyją pracę cenimy bardziej
jednemu zapłacimy mniej, nie doceniając jego
Twoje zdanie także wziąłem pod uwagę i ono tylko potwierdza, że ciuchy supreme nie są warte swojej ceny, która wynika z bardzo udanej kampanii marketingowej, a nie zastosowanych materiałów czy innowacyjnego projektu.
co do pieniędzy, to prawda że ich nie zabraknie, ale wydając pieniądze decydujemy czyją pracę cenimy bardziej
jednemu zapłacimy mniej, nie doceniając jego