Wpis z mikrobloga

@PiPiPingu: ok, właśnie doczytałem po poszukiwaniu w necie. Nigdy wcześniej nie słyszałem o Danubiusie, więc myślałem, że niszowa lokalna stacyjka, w google na pierwszych miejscach wyskakuje Danubius online bez dat. Zagiąłeś mnie, ale to nie zmienia sytuacji na Węgrzech
  • Odpowiedz
@xionze:

Chodzi mi o bliską zeru możliwość weryfikacji faktów przez wasze towarzystwo spod znaku "nie mam pojęcia o kraju, ale jadą polityka, którego lubią politycy, których ja nie lubię więc spoko". Jest pojazd po Orbanie, są poważne, zatroskane miny, a w środku ołtarzyk z książką napisaną przez polityka opozycji. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Nigdy wcześniej nie słyszałem o Danubiusie, więc myślałem, że niszowa lokalna stacyjka

Nie znasz wszystkich stacji radiowych na Węgrzech lewaku?

@Wotto:
@xionze:

PS. Neuropejscy hungaryści najwyraźniej nie wiedzą, że Danubius to nie była pierwsza lepsza stacyjka. Imagine my shock ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Dlaczego mają wiedzieć? Czy Węgrzy znają nasze stacje radiowe i telewizyjne? Co to ma być? 1 z 10?

@xionze:

Serio pytasz dlaczego ktoś ma wiedzieć na jaki temat się wypowiada?

A przewertuj sobie ten tag. Tytuł napisany przez politycznego rywala Orbana, traktowany jest jak prawda objawiona, biblia aktualnej sytuacji na Węgrzech. Bez grama wiedzy, a w związku z tym, bez możliwości weryfikacji.
  • Odpowiedz