Wpis z mikrobloga

Ten wyłączony telefon i adres jakiejś meliny bez okien daje trochę do myślenia który sklep ma ciągle wyłączony telefon? i te ceny 3 razy niższe.. Lepiej pomyślcie co z tym zrobić jak już ktoś utopił kasę tak jak Ja i Inni. Poza tym brak wysyłki za pobraniem..
Kazdy kto poplynąl tak jak ja powinien zglosic to oszustwo na policje, niech bank zablokuje wyplaty z konta na ktore wplacalismy pieniadze to mizre dojdą do oszustów i coś odzyskamy, a przynajmniej nie nabiorą innych, bo ta strona góra jeszcze tydzien podziala i cwaniaki zwiną sie z kasą jaką uda im sie wyłudzic od takich naiwniakow jak my.
Sprawę zobaczyłem już w środę 21.11 i zgłosiłem do home.pl, gdzie strona ma serwer, ale niestety odpisali: "Uprzejmie informuje, że blokada jakichkolwiek serwisów może zostać dokonana tylko i wyłącznie w przypadku naruszenia regulaminu home.pl. Dotyczy to treści niezgodnych z prawem jak np treści erotyczne, obraźliwe itd.

W przypadku pozostałych usług, sprawa może zostać zweryfikowana tylko i wyłącznie na żądnie organu ścigania, na podstawie odpowiedniego pisma odnośnie wszczęcia postępowania.

W razie pojawienia się
Ja też niestety dałem się oszukać i po próbach które podejmowałem aby się skontaktować ze sprzedawcą myślę że trzeba chyba zgłosić to na policje