Aktywne Wpisy
Przegryw196cm +142
Tydzień temu miałem piękny widok jak jedna Juleczka na mieście została by wzbogacona kulturowo przez jakiegoś hindusa a ta rasistka zamiast oddać się księciu Gangesu to krzyczała "ZOSTAW MNIE, NIE DOTYKAJ, RATUNKU POMOCY" a ja stojąc patrzyłem się uśmiechając i popijając swojego browara a to dopiero początek jak nasze witaminki będą odpowiadać za głos na lewicę rok temu
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
#blackpill #p0lka #imigranci #przegryw #rozowepaski
Czy powszechna fikcyjna działalność gospodarcza (a.k.a. B2B) wpływa negatywnie na rynek pracy IT?
- Tak 30.5% (222)
- Nie 51.0% (371)
- Nie mam zdania 18.4% (134)
żeby nie być takim samolubnym konusem w życiu i zrobić coś dobrego postanowiłem napisać apkę na androida co by pokazywała czy produkty które kupujesz w sklepie są wyprodukowane w sposób fair bez krzywdzenia środowiska i zwierząt. Na przykład korzystałbym z listy firm publikowanej przez PETA, które nie testują na zwierzętach. Generalnie np. Mondelez byłby na czarnej liście z racji takich jak podane tutaj w raporcie: https://www.greenpeace.org/international/press-release/19292/oreo-maker-linked-to-destruction-of-orangutan-habitat-for-palm-oil-in-indonesia/.
I tak dalej i tak dalej, produkty można by było wyszukać w aplikacji i sprawdzić czy marka / producent mają coś za uszami.
Cały dochód z reklam przekazywałbym na schroniska, organizacje pomagające zwierzętom.
Co wykopki myślą? Chciałby ktoś pomóc?
#programowanie #programista15k
Bardzo dobry pomysł, kibicuję
LiMMi - sok z cytyn
Eloderm - krem do rąk produkcji polpharma