Wpis z mikrobloga

Siema wykopki w #gdansk
Sprawa wygląda tak ze mieszkam i pracuje w Gdańsku i chciałbym zmienić coś w swoim życiu. Konkretnie chodzi mi o prace ponieważ pracuje jako kierowca (dostawca). Chciałbym znaleźć pracę która daje mi możliwość pracy z "ludźmi" ponieważ lubię kontakt z drugą osobą i czuje że taka praca sprawiałaby mi przyjemność jak by to nie brzmiało. Mam doświadczenie w handlu itp bo przez okres nauki i studiów pracowałem u ojca w firmie (często musiałem zajmować się nią sam ponieważ ojciec wyjeżdżał także zarządzanie firmą nie jest mi obce). Kończąc już te marudzenie ... szukam pracy i może ktoś z was ma jakąś ciekawą opcje dla takiej osoby jak ja ? rozpatrzę każdą propozycję :)
#praca #trojmiasto
  • 12
  • Odpowiedz
@Grzmocila: Jak lubisz z ludźmi to może idź w sprzedaż, jako PH? Połączysz jazdę samochodem i kontakt z ludźmi (tylko nie do jakiegoś januszexu, lepiej do dużej firmy). Co prawda praca w sprzedaży jest obarczona stresem, ludzi też różnych trafisz no i kwestia brażny. Ale są na pewno plusy - czy to pensje/premie czy służbowe auto - często bez limitu.
  • Odpowiedz
@pawelczixd: ja uważam że żadna praca nie hanbi a mówiąc gorsza mam na myśli to że zarobie tam tyle samo co teraz zarabiam a dostanę dodatkowo pracę w systemie zmianowym. Jak już zmieniać pracę to na coś bardziej atrakcyjnego :)
  • Odpowiedz
@Grzmocila: kazdy od czegos zaczynal. W branzy fmcg masz stanowiska posrednie np. Merchendiser, ale tam tylko ukladasz towar na polce czy lodowce zgodnie ze specyfikacja. No ale jest to jakis plus. Masz tez np cos w rodzaju przedstawiciela, ale do gorszych klientów i praca jest przez agencje. Ale ogloszen na PH na pewno nie brakuje. Moze nie jest to super rozwojowe stanowisko, bo w zaleznosci od firmy i od twoch
  • Odpowiedz