Aktywne Wpisy
marian-stefan +396
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
tojapaweu +28
Najbardziej patologiczne pytanie jakie słyszę przy sprzedaży: a dlaczego Pan sprzedaje? Najlepiej jak jest jeszcze uargumentowane, no bo ma Pan go tylko rok.
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
#szczepienia #antyszczepionkowcy #madki #bekazpodludzi #medycyna #bekazantyszczepionkowcow
jakies statystyki moze albo co
Komentarz usunięty przez autora
http://www.gandalf.com.pl/files/products/texts/322444.pdf
I nie można przez błędy pojedynczych osób postrzegać całego systemu szczepień.
A badania są prowadzone oto przykład z 2016
http://pediatrics.aappublications.org/content/137/3/e20152970
Więc radzę poczytać rzeczowe publikacje zanim zacznie się wypowiadać na temat
@cclegane: Patrz, a na podstawie swoich osobistych doświadczeń stwierdzam, że w Polsce nie szczepi się dzieci z wrodzonym zapaleniem płuc dopóki nie wyzdrowieją. Szok i niedowierzanie, tysiące pytań bez odpowiedzi. Czyje osobiste doświadczenia mają większą wartość - moje czy Twoje? Pomijając oczywiście, że osobiste doświadczenia tak na prawdę nie mają znaczenia jeśli chodzi
i skąd informcje o niechcianym BCG?
@cclegane: jezeli obracasz sie w stopnopowskim circlejerku, to wcale nie dziwi mnie, ze spotykasz sie z wieloma "takimi" przypadkami. tak samo jak na foliarskich spotkaniach nagle sie okaze, ze prawie kazdy jest podsluchiwany przez obca agenture, nawet jezeli jest jedynie wlascicielem warzywniaka. ja nie obracam sie w srodowisku zwolennikow partii rzadzacej, w zwiazku z tym moge powiedziec, ze znam
@Doriel:
Oooo, to powiedz, jak lekarze w pierwszej dobie diagnozują wrodzone