Aktywne Wpisy
Dorodny_Wieprz +25
Ma ktos jakis pomysl na fajna indywidualna tablice rejestracyjna do 911?
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
Bez cringu, ma byc troche smieszne troche zaczepnie.
Mozliwy zakres: C[od 0-9] 3-5 cyfr/liter
Przyklady:
C0
Miguelos +231
No i zaczęło się, 8 miesięcy deszczu, chlapy i bagna. Ale dla grubasów którzy pocą się natychmiast gdy temperatura wynosi powyżej 22 stopni to raj. Zrozumcie w końcu tłuściaki że normalny człowiek nie ma problemu z latem i temperaturami typu 30 stopni. Tylko Wam jest za gorąco. No ale Wy musicie wp*erdalać zamiast jeść jak człowiek. Ha tfu!
#pogoda #bekazgrubasow #jedzenie #polska #odzywianie
#pogoda #bekazgrubasow #jedzenie #polska #odzywianie
W ramach #glupiewykopowezabawy przy #rozdajo: https://www.wykop.pl/wpis/36519023/wielkie-dzieki-za-mase-plusow-pod-moim-ostatnim-wp/ obiecałem, że do wygranej książki trafi dedykacja z najbardziej plusowanym komentarzem – no to trafiła!
@chwed: dzięki za fajny tekst + nie dzięki za lenny face (bałem się, że go spapram, ćwiczyłem go na osobnej kartce przez dobre 15 minut, a i tak wyszedł mi ziemniak) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Retr1but1on: Paczka już za chwilę rusza w trasę!
A kolejny wpis z #merkuriusz już jutro (z okazji stulecia niepodległości zrobiłem sobie krótką przerwę)
Jeszcze kilka lat temu skrobałem jak kura pazurem i w końcu stwierdziłem, że pora coś z tym zrobić. Popróbowałem kilka czcionek i w końcu zdecydowałem się na coś takiego.