Wpis z mikrobloga

@Kryspin013: to to jeszcze mozna przebolec ale to ze znowu nie ma dpada tylko oddzielnie 4 przyciski nie wrozy niczego dobrego. chyba sie fabryka dpadow spalila i teraz nie ma producenta xD w mario sie da bo to do przodu i do tylu ale w contre to juz troche gorzej na skosach
  • Odpowiedz
@Kryspin013: ee tam durne gadanie, jak ze wszystkim. oczywiscie ze syf ale jaki smieszny. wazne ze wkladasz 3 baterie (albo liona skoro 4.5V) i dziala a psp/ds nie.

wina chciwego chinczyka i kosztow wysylki, u nich to pewnie kosztuje grosze.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: nie dziala w sensie bez softu. to moglbys kupic w kiosku na 2 koncu swiata i sobie juz w to grac. sa sytuacje ze ktos leci iles tam godzin samolotem.

no syf ale dla ruskich czy kogos bez komputera i internetu jak znalazl. w wiezieniu bys skamlal zeby ci chociaz takiego cos dali xD
  • Odpowiedz
nie dziala w sensie bez softu. to moglbys kupic w kiosku na 2 koncu swiata

@acctim: No ale co to jest za argument? xD

To tak jakbyś mi pisał, że lepiej kupić myphone w kiosku za 50 zł czy inną nokię 3310 bo działa od razu niż kupić jakikolwiek współczesny
  • Odpowiedz
@acctim: i pomyśleć, że jak byłem mały musiały mi starczyć ruskie jajeczka albo kalkulator z tetrisem 99 in 1 ( ͡º ͜ʖ͡º) jak bym miał takie coś te 25 lat temu to bym się chyba obsrał ze szczęścia.
  • Odpowiedz
@gwarth: no o to mi wlasnie chodzi, jak ktos nie zna alternatyw to bedzie bardzo zadowolony. malo to ludzi siedzi po szpitalach, jakbym sie mial gapic w sciane albo w telewizor to wolalbym to.
  • Odpowiedz