Aktywne Wpisy
Potifara +7
Natan Marcoń będąc wyraźnie zawiedzionym ws. odbioru jego ostatniego filmu na swoim Instagramie na chwilę przed eskalacją dzisiejszych zajść na linii Sylwester Wardęga, Michał Baron & Wojciech Gola poinformował, że aktualna sytuacja to one way ticket. Miał na myśli to, że osoby, które teraz jawnie go dyskredytują, nie będą mogły w późniejszym czasie odwrócić kart i pisać, że nigdy w niego nie wątpiły. Zaznaczył też, że nie jest kwestia czy tak się
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Halo mirasy. Będzie szybko. Poznałem jakąś laskę na tinderze i tak od prawie roku sobie pisaliśmy. Stwierdziłem, że nie jest to mój typ i napisałem, że jedyne na co mogę się zgodzić to friends with benefits. I tak zacząłem dostawać regularnie jakieś nudesy. Dzisiaj się stało, w końcu do niej pojechałem. Ja z niewielkim doświadczeniem, ale wciąż prawiczek, ona dziewica. Zrobiliśmy to, nic wielkiego, ale tyle krwi z jej błony się nie spodziewałem... I teraz naszła mnie rozkmina, czy jest to prawdopodobne, że od tej krwi złapię jakąś wenerę? Bo wcześniej nawet nie brałem tego pod uwagę, a teraz mnie to zastanawia. Oczywiście miałem gumkę założoną...
#przegryw #tinder #rozowypasek #seks #seksy #prawictwo
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
@AnonimoweMirkoWyznania: niekoniecznie wenery bo dziewica, ale jak miałeś jakieś ranki to prawdopodobne są różne inne choroby
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Komentarz usunięty przez autora