Wpis z mikrobloga

Natrafiłem na meczu 4 rusków, 3 z nich od początku meczu darło na mnie jape (do tego przez cały czas wydobywali z siebie jakieś zwierzęce odgłosy po rosyjsku, przez co nie było nic słychać) mimo, że miałem najwięcej killi. Pomyślałem więc, że walić ten mecz bo pewnie i tak mnie kickną. Przez co postanowiłem stanąć na respie i nie grać, tak jakbym był afk, (otwarcie napisałem im na czacie, że nie mam zamiaru grać z takimi zwierzętami) liczyłem na szybkiego kicka, ale jeden z nich bał się to zrobić bo podejrzewał, że pozostała 3 może go również wyrzucić z meczu. Więc przez mniej więcej około 9 rund stałem na respie, takiego bóludupska, triggeru i wyzywania, ze strony naszych sąsiadów dawno nie słyszałem, humor poprawiony na cały dzień, polecam ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#csgo #gry #czujedobrzeczlowiek
  • 11
@GlobalEliteShop: A co miałem zrobić nadstawić 2 policzek? Grać mecz dalej bez żadnego info licząc na to, że nawet jeśli wygramy, to jest możliwość kicknięcia mnie w ostatniej rundzie? Nie dzięki( ͡º ͜ʖ͡º) Też nie będę wychodził z meczu i wyłapywał blokady na mecz, bo jakis idiota nie umie się zachować, otwarcie im napisałem liczę na kicka bo nie mam zamiaru z takimi osobnikami grać.
@GlobalEliteShop: Yhym zachowuje się kulturą na każdym meczu, nawet w meczu w którym cię obrażają nie reaguj, tylko otwarcie powiedz, że nie masz zamiaru grać w takiej atmosferze, rzeczywiście jestem toksyczny jak nie wiem i muszę się zmienić ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Pamiętajcie głupszemu się ustępuje ( ͡ ͜ʖ
@GlobalEliteShop: No nie chodziło im o to, abym afczył na respie, skoro dostali niezłego #!$%@?, satysfakcji nie mieli, a złość, to oni #!$%@?, a nie ja, to ja miałem satysfakcję ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ignorujesz takich i grasz sobie swoje, tyle.

No właśnie to zrobiłem zignorowałem ich, dostałem kicka i grałem swoje w innym meczu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Btw. jak wychodzisz w
@krystian-golonka: a druga sprawa , ze jak mnie ruski irytuja i ich zmutuje,to wiem , ze oni mnie slysza i normalnie podaje im info. Np. padne to zaraz mowie: one short half hp i wiem, ze ten zmutowany rusek mnie slucha bo zaraz odwraca sie na shorta albo wali tam nejda ;) kilka razy sie zdarzylo, ze po zmutowaniu ruskow przegrywalismy 12:3 i wygrywalismy mecz alboalbo raz 14:1 wyciagnelismy na remis