Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Haszaks: W kombinezonie, prosto z Arroyo, faktycznie ciężko tam się dostać bez odczytywania. Ale jak się od początku zainwestuje się w outdoorsman (sztukę przetrwania), to po kilku levelach nie jest to już takie niemożliwe.

Ja nie chciałem żeby grało mi się za łatwo, ale ktoś inny może sobie ustalić inaczej.
  • Odpowiedz
@Rajtuz: Od razu do San Francisco, kilka dynamitów do kieszeni tego chińczyka, potem zażyć psycho i pogadać z szefem centrologów, plus zapas mentatów i wygrzewu żeby podrasować staty przed wzięciem perka, a potem na Enklawe.
  • Odpowiedz
@GARN: Dla mnie to żadna przyjemność, dlatego nie robiłem takich akcji. Ale opcja ciekawa.

@chciwykrasnolud: w sumie to nie chciałem mieć aż tak wysokiego poziomu postaci. Kluczowym dla tego buildu jest lvl 24 i wzięcie Slayera. Od tego momentu byłem już gotowy do wycieczki do Enklawy.

Problem w tym, że gdzieś tak od Military Base zdobywanie expa idzie już bardzo szybko (robiąc tylko główny wątek), i te poziomy
  • Odpowiedz
@Rajtuz: Nigdy nie wczytuję zapisów z powodu swoich błędów lub wydarzeń losowych, wtf? ( _) Iron man to kroczek dalej już, wiadomo, więc winszuję. Ale co się wydarzyło, to się miało wydarzyć i cała zabawa polega na graniu z konsekwencjami, inaczej gra nie ma żadnego sensu, lepiej na YT obejrzeć gameplay 100% czy coś.
  • Odpowiedz
@Rajtuz: Brawo, statystyki na koniec naprawdę robią wrażenie :) Szkoda trochę, że nie nagrywałeś tego jako letsplay. Planujesz kiedyś to powtórzyć? Jeśli tak, to sugeruję nie podnosić w ogóle Speech i iść w złą karmę :D
A w ogóle to polecam jeszcze bardzo dobrego moda kompatybilnego z Restoration Project - Economy and Combat Rebalance Project, jest świetny!
  • Odpowiedz
Generalnie polecam też zagrać w takie sposoby
Nie zabijając nikogo
Zabijając wszystkich
Grając jak w skradanke / asasynem
Granie do końca plemiennym
Na wszydtkie te sposoby warto też zagrać Fnv
  • Odpowiedz
@Sagez: Dzięki. Tak jak pisałem wcześniej, aż taki level nie był moim celem, i następnym razem będę celował w niższy poziom. Ale po tylu poprzednich wtopach chciałem już mieć przejście na tym buildzie za sobą :P

Trochę nie chce mi się nagrywać. W PL chyba tylko z 10 osób w to gra teraz :D. Może jakieś krótkie raporty wrzucę na mirko. Zobaczę.

Jak będę miał czas i ochotę, to chyba zrobię przejście
  • Odpowiedz