Aktywne Wpisy

Pixario +328
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

GARN +587
źródło: GttPFZHaoAAJOti
Pobierz

źródło: comment_FQxSyCeK0Uiz7H9wNcIVZhrUgaaLczvZ.jpg
PobierzJa nie chciałem żeby grało mi się za łatwo, ale ktoś inny może sobie ustalić inaczej.
@chciwykrasnolud: w sumie to nie chciałem mieć aż tak wysokiego poziomu postaci. Kluczowym dla tego buildu jest lvl 24 i wzięcie Slayera. Od tego momentu byłem już gotowy do wycieczki do Enklawy.
Problem w tym, że gdzieś tak od Military Base zdobywanie expa idzie już bardzo szybko (robiąc tylko główny wątek), i te poziomy
Prawdziwie to mi imponuje przejście na statsach na 1
Wszystkie statsy na 1 i ironman? Nie wiem, czy to w ogóle wykonalne.
Czemu tam był speech otagowany?
(tak mniej więcej chociaż)
A w ogóle to polecam jeszcze bardzo dobrego moda kompatybilnego z Restoration Project - Economy and Combat Rebalance Project, jest świetny!
Nie zabijając nikogo
Zabijając wszystkich
Grając jak w skradanke / asasynem
Granie do końca plemiennym
Na wszydtkie te sposoby warto też zagrać Fnv
Trochę nie chce mi się nagrywać. W PL chyba tylko z 10 osób w to gra teraz :D. Może jakieś krótkie raporty wrzucę na mirko. Zobaczę.
Jak będę miał czas i ochotę, to chyba zrobię przejście
https://eufigames.com/forum/threads/kastetem-w-dziecieca-pachwine-czyli-fallout-aar.15664/