Wpis z mikrobloga

@markoopolo patrzę w nie codziennie bez wstydu. Natomiast ty chyba nie potrafisz. Nazywam rzeczy po imieniu. A zwróciłem uwagę na wrzutkę z rodzicami. A nie na to że była obelga. Wiek co pisałem nie wycofuję się z tego podludku.
  • Odpowiedz
@HeniekGamer: No i jak prowadzić merytoryczna konwersacje z tobą? Poziom jaki reprezentujesz to poziom patologi i ułomności. Jako lewak masz problem ze na twarde argumenty włącza się wam „agresor” i mądrzejszego zaczynacie wyzywać. Dokładnie tak jak ty to robisz, finalnie po całkowitym waszym zidioceniu wyzywacie od faszystów.
  • Odpowiedz
@markoopolo: TVN mówił, że 2 osoby z organizacji antyfaszystowskiej zostały ranne, a w tym jeden Walijczyk (?). Dostał butelką. Robili z nim wywiad, obandażowane pół głowy.
Nic nie wspomnieli o tym, że marsz miał ponad 200 tys. osób

• Odpowiedz
@markoopolo nie wiedziałem że głosując na prawicową partię i mając poglądy aby zabierać socjal zostanę nazwany lewarkiem. Takie gnidy jak ty są chore od nienawiści. Właśnie takie zero społeczne psują nam wizarunek bo was słuchać i widać.
  • Odpowiedz
rzucanie racami xddd za kilka lat problemem dla was będzie ze na marszu ludzie za głośno oddychali Xd

@pomidorowymichal1: Widzisz to co ja? Podoba ci się to? Ten żołnierz mógł zostać ciężko poparzony. (Swoją drogą, Błaszczak musiał zwariować, żeby wystawić w pierwszej linii ŻW bez hełmów i tarcz).
  • Odpowiedz
@pomidorowymichal1: Nie będę rozmawiać o obchodach w Paryżu. (Ktoś twierdził, że tam było OK? Nie, nie twierdził? To nie chrzań). Rozmawiam o tym, że nie rzuca się racami w ludzi, bo komuś może stać się poważna krzywda. A jeśli ktoś to porównuje do "głośnego oddychania", to ma coś z głową, dziękuję.
  • Odpowiedz