#anonimowemirkowyznania Nie ma nic przyjemniejszego niż odpowiadanie "jestem bezrobotny" na pytanie o pracę, kiedy w rzeczywistości jesteś #programista15k. Po tym jak dalej potoczy się rozmowa bez problemu poznasz, czy masz do czynienia z materialistycznym śmieciem, który szanuje tylko równych lub silniejszych od siebie, czy z porządnym człowiekiem, który nie ocenia ludzi po zarobkach. W przypadku kobiet to jest wręcz magia, a obserwowanie ich nagłej zmiany stosunku do ciebie kiedy w towarzystwie się wyda, że jednak nie jesteś bezrobotny... no cud, miód, złoto po prostu.
W przypadku kobiet to jest wręcz magia, a obserwowanie ich nagłej zmiany stosunku do ciebie kiedy w towarzystwie się wyda, że jednak nie jesteś bezrobotny... no cud, miód, złoto po prostu.
@AnonimoweMirkoWyznania: Tylko kobiet? Ja tez bym się zdystansował, po co mi kumpel, czy nawet znajomy, co nie umie w życie i go utrzymuje mama w wieku >22 lat. ;]
@DomowyPaker: No to jeszcze gorzej. Czy nie przyszło OP do głowy, że może ludzi to faktycznie ciekawi i jeżeli potrafi się we w miarę przystępny sposób opowiadać o programowaniu to takie rozmowy są bardzo interesujące dla innych?
Do tej pory jest dla ludzi nie pojęte, że jak zdawałem prawko na inną kategorię, to napisałem sobie bota do przechodzenia kursów teoretycznych (teoria niczym się nie różniła, a trzeba było kilka godzin
@miczal: Ja nie bronie OPa tylko bardziej mówię, że miał na myśli co robi w pracy, a nie ile zarabia. Bo o to drugie raczej ludzie się nie pytają na pierwszym spotkaniu.
Generalnie w takim opowiadaniu to trzeba opowiadać w sposób zrozumiały dla osoby nietechnicznej, a nie każdy to potrafi.
A bocik spoko sprawa, miał w sobie rozpoznawanie obrazów czy po prostu bazę pytań, na które potrafił odpowiedzieć?
@AnonimoweMirkoWyznania: Prosta sprawa mireczku, znam to uczucie. Sam zaproszony na imprezę w nowym towarzystwie wjeżdżam na nią na wózku inwalidzkim w u-----------h gównem ubraniach i psem przewodnikiem, cyklicznie symulując napady padaczki. Dopiero jak wyczuję towarzystwo, to zakładam najdroższy, szyty na miarę przez Phila Collinsa garnitur, odstawiam wózek w kąt, a psa w---------m przez okno - miny ludzi są bezcenne. Wierzę, że w ten sposób spotkam na swojej drodze prawdziwych przyjaciół,
GwiezdnyAzjata: Gdybys zarabiał te 15k to wiedziałbyś ile czasu i wyrzeczeń potrzeba, żeby osiągnąć jakiś zawodowy sukces i wiedziałbyś, ze ludziom, którzy nad sobą pracują i chcą coś w życiu osiągnąć należy się większy szacunek niż bezrobotnej amebie, która nie potrafi się utrzymać. I tak, kobiety zwracają uwagę na zaradność, tak jak wy faceci na to czy kobieta wam się podoba fizycznie. Bezrobocie to taka sama ‚zaleta’ jak 50kg nadwagi u
DiabelskaProgramistka: Normalna zdrowa dziewczyna szuka potencjalnego partnera,ktory bedzie głową domu.Tylko nienormalny facet w wieku np 25lat jest bezrobotny,to oznacza ze jest leniwy albo niezaradny a co za tym idzie niewlasciwy materiał na chłopa,w przyszlosci problematyczny jak c--j.
@AnonimoweMirkoWyznania: z kolei jak laska mi mowi, ze nie jest dziewica, to ja taka skreslam od razu i traktuje jak gowno, niech wraca do tego z ktorym sie puściła
Nie ma nic przyjemniejszego niż odpowiadanie "jestem bezrobotny" na pytanie o pracę, kiedy w rzeczywistości jesteś #programista15k.
@AnonimoweMirkoWyznania: pomyliłeś kolejność, powinno być Nie ma nic przyjemniejszego niż odpowiadanie "jestem #programista15k" na pytanie o pracę, kiedy w rzeczywistości jesteś bezrobotny.
AnonimoweMirkoWyznania: Nie masz w zyciu nic ciekawszego do roboty niz trollowanie ludzi? xd Nie dziw sie tez, ze kobieta nie chce sie wiazac z bezrobotnym. Zazwyczaj oznscza to fakt, ze facet jest nieporadny, a to chyba nie jest zaleta. Gdyvby ktos najpierw mi powiedzial, ze jest bezrobotny, a potem ze hehe jednak zartowalem, to pomyslalabym tylko tyle, ze to jakis niedorozwoj xD Ogarnij sie czlowieku
Nie ma nic przyjemniejszego niż odpowiadanie "jestem bezrobotny" na pytanie o pracę, kiedy w rzeczywistości jesteś #programista15k. Po tym jak dalej potoczy się rozmowa bez problemu poznasz, czy masz do czynienia z materialistycznym śmieciem, który szanuje tylko równych lub silniejszych od siebie, czy z porządnym człowiekiem, który nie ocenia ludzi po zarobkach.
W przypadku kobiet to jest wręcz magia, a obserwowanie ich nagłej zmiany stosunku do ciebie kiedy w towarzystwie się wyda, że jednak nie jesteś bezrobotny... no cud, miód, złoto po prostu.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
@AnonimoweMirkoWyznania: Tylko kobiet?
Ja tez bym się zdystansował, po co mi kumpel, czy nawet znajomy, co nie umie w życie i go utrzymuje mama w wieku >22 lat. ;]
Do tej pory jest dla ludzi nie pojęte, że jak zdawałem prawko na inną kategorię, to napisałem sobie bota do przechodzenia kursów teoretycznych (teoria niczym się nie różniła, a trzeba było kilka godzin
Komentarz usunięty przez autora
Generalnie w takim opowiadaniu to trzeba opowiadać w sposób zrozumiały dla osoby nietechnicznej, a nie każdy to potrafi.
A bocik spoko sprawa, miał w sobie rozpoznawanie obrazów czy po prostu bazę pytań, na które potrafił odpowiedzieć?
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
@maur: i jak to rozegrałeś? :D
@AnonimoweMirkoWyznania: pomyliłeś kolejność, powinno być
Nie ma nic przyjemniejszego niż odpowiadanie "jestem #programista15k" na pytanie o pracę, kiedy w rzeczywistości jesteś bezrobotny.
Coraz gorsze te baity.
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Komentarz usunięty przez autora