Aktywne Wpisy
mirkowyzwania +102
Nadszedł czas na podjęcie nowych, szalonych wyzwań! Po roku przerwy wracamy i rozpoczynamy jesienną edycję #mirkowyzwanie!
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Warunki uczestnictwa:
- włączona możliwość odbierania prywatnych wiadomości (Prywatność -> Otrzymuj wiadomość od wszystkich)
- brak aktywnego bana
Akcja polega na wybraniu i wykonaniu co najmniej jednego z otrzymanych zadań. Chcąc zapisać do akcji, należy pod tym postem zostawić komentarz (ale nie później niż do 24 października godz. 23:59) potwierdzający chęć uczestnictwa w
Grash-Varrag-Arushat +324
Dziewczyna mojego ziomka go zdradziła i wysłała mu coś takiego XDD
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
#logikarozowychpaskow #zwiazki #zdrada #p0lka #tinder
To tak jakbyś miał mrówki w ogródku, zaczął je zasypywać cukrem i resztkami owoców, a potem się
Wydaje mi się, że wojny domowe występują także w Ameryce, nazywane pieszczotliwie "wojną gangów", a rzezie w szkołach, natomiast fanatyzm religijny w każdym kraju.
Mogliśmy tak dyskutować w nieskończoność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A obecnie mliony idą na "pomoc" humanitarną która tylko pogarsza sytuacje.
A tak w ogóle to czemu Cię to tak boli, że ktoś wrzuci do puszki 2 zł na pomoc humanitarną? Przecież to nie Twoje pieniądze.
Żeby sprawdzić czy faktycznie ta pomoc jest słuszna, musielibyśmy żyć 2000 lat, żeby móc to zaobserwować na przestrzeni lat. Dlatego jak jak wcześniej pisałem ta dyskusja nie m końca, bo opieramy się w głównej mierze na domysłach.
Machloje to też domena mechaników, ale na nich mało kto najeżdża.