Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +813
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Dzisiaj z okazji premiery nowej aktualizacji gry SQUAD oraz Darmowego Weekendu na Steam ogłaszam swoje pierwsze #rozdajo
Do zgarnięcia klucz do gry SQUAD + pakiet oficjalnej ścieżki dźwiękowej
Zasady są proste
1. Plusujesz ten wpis, a ja przy pomocy mirkolos.pw przeprowadzę losowanie.
2. Wszyscy biorą udział, zielonki też.
3. Losowanie odbędzie się jutro około godz. 20:00 czasu polskiego.
4. Zwycięzca zostanie powiadomiony pod tym wpisem.
5. Dodatkowo, żeby było dla mnie trudniej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zwycięzcę osobiście wprowadzę w świat gry, przedstawię mechanikę i masę przydatnych rzeczy, o których warto wiedzieć (termin do uzgodnienia). Gdy będę znać termin odpowiadający zwycięzcy, wtedy wrzucę o tym informacje także pod tagiem gry #squadgame . Osoby chętne również będą mogły pojawić się na tym szkoleniu.
Limit - 8 osób łącznie ze zwycięzcą #rozdajo
Jeśli ktoś przy okazji będzie chciał spróbować swoich sił podczas darmowego weekendu to serdecznie zapraszam na teamspeaka polskiej społeczności gry:
ts3.naszsquad.pl
tag gry #squadgame
#rozdajosteam #gry #steam troche #projectreality #taktyk
Poniżej zostawiam Was z trailerem długo oczekiwanej przez fanów aktualizacji V12 wprowadzającej czołgi, do tego nowy, złożony system przygwożdżenia ogniem, zmianami w logistyce, nową mapą, i masą innych rzeczy. Do premiery pełnej wersji coraz bliżej
Idealnie na 11.11
@chapak
Gratuluję! Wysyłam informacje na PW ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziękuję pozostałym za udział w losowaniu
Bardzo mi przykro teraz :<