Wpis z mikrobloga

Dobrý deň ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj z okazji premiery nowej aktualizacji gry SQUAD oraz Darmowego Weekendu na Steam ogłaszam swoje pierwsze #rozdajo

Do zgarnięcia klucz do gry SQUAD + pakiet oficjalnej ścieżki dźwiękowej

Zasady są proste
1. Plusujesz ten wpis, a ja przy pomocy mirkolos.pw przeprowadzę losowanie.
2. Wszyscy biorą udział, zielonki też.
3. Losowanie odbędzie się jutro około godz. 20:00 czasu polskiego.
4. Zwycięzca zostanie powiadomiony pod tym wpisem.
5. Dodatkowo, żeby było dla mnie trudniej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zwycięzcę osobiście wprowadzę w świat gry, przedstawię mechanikę i masę przydatnych rzeczy, o których warto wiedzieć (termin do uzgodnienia). Gdy będę znać termin odpowiadający zwycięzcy, wtedy wrzucę o tym informacje także pod tagiem gry #squadgame . Osoby chętne również będą mogły pojawić się na tym szkoleniu.
Limit - 8 osób łącznie ze zwycięzcą #rozdajo

Jeśli ktoś przy okazji będzie chciał spróbować swoich sił podczas darmowego weekendu to serdecznie zapraszam na teamspeaka polskiej społeczności gry:
ts3.naszsquad.pl

tag gry #squadgame

#rozdajosteam #gry #steam troche #projectreality #taktyk

Poniżej zostawiam Was z trailerem długo oczekiwanej przez fanów aktualizacji V12 wprowadzającej czołgi, do tego nowy, złożony system przygwożdżenia ogniem, zmianami w logistyce, nową mapą, i masą innych rzeczy. Do premiery pełnej wersji coraz bliżej

A.....l - Dobrý deň ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj z okazji premiery nowej aktualizacji gry SQU...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja nigdy squada nie miałem bo zawsze brakowało trochę pieniędzy w budżecie, ale 3 lata co roku wbijam na grudniowy free to play i mam kilkadziesiąt godzin. Mega się wciągnąłem ale jakoś nie kupowałem więc może mi się poszczęści. A jak nie to czekam na grudniowy free weekend i kolejne eventy zorganizowane przez was bo emocji sporo było przez te kilka lat ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz