Coraz bardziej myślę nad zebraniem podpisów i wprowadzeniem tego, że jak ktoś jedzie na przeciwmgielnych tylnych, a za nim jest auto to można go zepchnąć do rowu. Przecież to jest plaga w tym kraju, najgorsze to jest, że w centrum miast jest dokładnie to samo. Stoisz na światłach i nagle jeb - n------a czerwone światło prosto w pysk bo debil postanowił włączyć przeciwmgielne bo może go nie zauważysz. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że połowa debili będzie jeszcze jeździć z tymi przeciwmgielnymi przez najbliższe dwa tygodnie (albo do najbliższego przeglądu gdzie diagnosta to wyłączy) bo nie potrafią ogarnąć jednego przycisku. K---a.
@DemptD: a do tego jeszcze masz debili na AUTO ledach z przodu z tyłu ciemno. NO K---A MAĆ ja czasem po prostu włączam drogowe i walę im w pysk. JA JEBE jacy u nas są ignoranci drogowi. :(
@DemptD: @makefastmoney: O właśnie, sracie się tak z tymi przeciwmgielnymi tylnymi jakby one rzeczywiście tak oślepiały...
Dużo większym problemem są ludzie z przekrzywionymi światłami mijania, którzy oślepiają nas z naprzeciwka albo z tyłu (również "nowoczesne" automatyczne światła,które świecą po lusterkach bocznych). Takim też migam przeciwmgielnymi tylnymi ヽ( ͠°෴°)ノ
@memory: wiem, tylko ludzie tego nie wiedzą że dzienne nie znaczy że mają jeździć w nich kurrww.. w deszczu i mglistym poranku. mam wrażenie że ludzie kupują po prostu zajebistą furę, myślą 'wsiadam jadę' i nawet w życiu wokół niej nie przejdą zobaczyć jak działają światła dzienne, jak przeciwmgielne napierdd.. że światła mijania SIĘ REGULUJE O ZGROZO... ja jadąc wawa-gdansk zmieniam wysokość swiateł przynajmniej 20 razy zależy od tego jak
A najgorsze w tym wszystkim jest to, że połowa debili będzie jeszcze jeździć z tymi przeciwmgielnymi przez najbliższe dwa tygodnie (albo do najbliższego przeglądu gdzie diagnosta to wyłączy) bo nie potrafią ogarnąć jednego przycisku.
K---a.
#mgla #gorzkiezale #zalesie
jak jezdze w trasy i ktos mnie razi od tylu to cyk przeciwmgielne
@DemptD: serio? przecież na światłach to duszą hamulce najcześciej, nigdy się nie spotkałem, by ktoś nagle włączył sobie przeciwmgłowe.
O właśnie, sracie się tak z tymi przeciwmgielnymi tylnymi jakby one rzeczywiście tak oślepiały...
Dużo większym problemem są ludzie z przekrzywionymi światłami mijania, którzy oślepiają nas z naprzeciwka albo z tyłu (również "nowoczesne" automatyczne światła,które świecą po lusterkach bocznych). Takim też migam przeciwmgielnymi tylnymi ヽ( ͠°෴ °)ノ